| Petrisor222 a întrebat:

Buna,la un majorat fiind beat am făcut o amica de a mea vagaboanta, o prietena de a ei mi-a spus și de atunci nu mă mai saluta, am fost la ea la servici la Vodafone unde lucrează mi-am încărcat telefonul și mi-a zis că dacă mai stau mă da afară.Cum fac sa o impac, să o las o perioada și să mă duc la ea sa-mi cer iertare sau să îmi văd de treabă?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine vezi-ti de treaba.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea sa-ti ceri scuze, si apoi timpul va decide daca trece peste aceasta jignire sau nu.

| anonim3247 a răspuns:

Caută alta, aia dacă pentru atât nu te mai bagă în seamă înseamnă că nici înainte nu erai pentru ea ce vroia ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că ar trebui să lași să treacă o perioada apoi să ii ceri iertare. Acum e supărată și este lesne de înțeles de ce.
Lasă un timp să treacă apoi găsește momentul perfect și cere-i iertare. Când îi va trece supărarea, va aprecia gestul.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Înseamnă că a rănit o ce ai spus și cel mai probabil ar trebui sa ii dai un mesaj sau sa îți ceri frumos scuze spunând ca erai mort de beat și nu gândeai cu adevărat cele spuse, sa o lași un timp sau sa treci peste situație.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Omul spune adevărul și ceea ce gândește la bătură. Deci mna... Nj csz