anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! Laura prietena mea cea mai buna are o relatie frumusica cu un tip pe nume Andrei.S-au despartit si s-au impacat de multe ori si de fiecare data a fost vina lui Andrei,a injurat-o,s-a sarutat cu alta, se imbata de multe ori, s-a dus la ea acasa si le-a vb urat parintilor ei si nu se mai tinea de scoala.De curand am aflat de la un prieten bun,Mihai, ca Andreei o inseala pe Laura.Ce sa fac daca i-as spune Laurei, Andrei l-ar bate pe Mihai si nu vreau chestia asta.Cand vorbesc cu Laura despre relatia lor ma doare sufletul ca nu ii pot spune.VA ROG ajutatima NU STIU CE SA FAC!(am uitat sa specific Laura are 14 ani iar Andrei 16)

Răspuns Câştigător
| Adelina1998B a răspuns:

Salut! Eu zic sa te gandesti inainte sa faci ceva gresit eu iti spun mai multe modalitati! 1)ai puteai sa-i spui lui Laura ce se petrece dar nu-i zi de la cine stii si spune-i sa nu-i zica lui Andrei de unde stie asta! 2) Ai putea sa vorbesti cu Mihai si cumva sa aflati cand are intalnire Andrei cu alta fata si atunci sa o luati pe Laura si sa mergeti pe acolo unde este el sau s-al prindeti cu altceva.3) Poti sa vb cu Andrei si sa-i spui ca tu stii ce face el si daca mai incearca sa faca asta ii vei spune lui Laura si daca te ameninta spune-i ca nu ti frica de el si dc isi bate joc de ea sau spune-i lui Laura sa vb cu el dupa ce stie si sa lamureasca lucrurile..eu stiu ca ii indragostita de el dar nu-i nici bine sa o injure sau sa o insele cu alta. Hai sa zicem o data nu-i prbl dar a doua oara a treia oara deja ii prea de tot! Acest baiat no sa se lase de asa ceva.O sa fie toata viata un curvar scuze expresia sau va proceda asa pana i se va intampla la fel. Nah sper ca te-am ajutat! :* fundita! puppy dog eyes (si daca il iubeste asa de mult sper sa se schimbe si el si sa vada cat de mult il iubeste )

5 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Ori iti asumi riscurile pentru binele ei, ori taci.gandeste-te bine.eu zic sa nu te bagi pentru ca s-ar putea sa nu te creada:e prea oarba de iubire.

| seby19 a răspuns:

Andrei asta e un mare nimeni pe pamant din ce zici tu. Prietena ta nu prea stie sa gandeasca rational. Normal ar fi sa ii spui ca este inselata de individ. In cazul asta iti asumi si tu riscuri. Nu o banuiesc de inteligenta deloc si cred ca ar putea s ii spuna lui Andrei ca de la tine a aflat ca o inseala iar in cazul asta si tu esti in vizorul aluia pentru cateva palme.
Eu unul nu as spune nimic daca e sa ma intrebi. E mai frumos sa stai, sa privesti si sa inveti.

| Victorita15 a răspuns:

E o problema grava. Totusi, consider ca trebuie sa-i spui, deaorece daca va afla ca o inseala si va afla ca tu nu i-ai spus se va supara drastic pe tine si vei deveni si tu vinovata. Deci, in cazul acesta nu veti mai fi prietene bune pentru o perioada. Asa ca spune-i, va fi pentru binele ei. Nu va mai suferi atit, asa ca fa-o!

| Strumpfi a răspuns:

Daca ti la prietena ta cea mai buna, mai bine i-ai spune. O sa o ranesti si mai tare daca afla ca tu stiai si nu i-ai spus.:*

| islanka a răspuns:

Spune-i