| Dungimov a întrebat:

le-am prins pe prietenele mele ca ma barfeau si ma injurau pe la spate, ca eu sunt cam grasa si ca nu imi stau bine hainele, ca-s urata etc. eu n-as mai vrea sa le iert, fiindca m-am dezamagit dar mie teama sa nu le pierd. CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Winniee a răspuns:

Hmm.Nu vrei sa le ierti? Atunci nu le ierta.
Dar este bine sa stii ca ura nu aduce nimic bun dupa ea,nici pentru tine nici pentru ele. Sigur ca acum este prea devreme sa le ierti,dar,poate,in timp, vei intelege ca au gresit si ca le pare rau si le vei iert, DAR IN TIMP, nu uita asta.Iertarea este benefica pentru tine,in primul rand.A ierta nu inseamna a le accepta din nou ca prietene,ci a accepta faptul a au gresit si a merge mai departe.Te-a deranjat ca au ras de tine si asta pentru ca,poate, nici tu nu esti sigura ca arati bine, adica nici tu nu esti prea incantata pe tine.Ar trebui sa te preocupe mai mult starea ta emotionala, sa te accepti asa cum esti sau sa slabesti( ceea ce nu iti recomand daca ai mai putin de 15 ani, fiindca nu ai specificat varsta ), apoi nu te mai interesa atat de tare de o gluma sau o barfa.Desigur ca pe oricine ar deranja un astfel de comportament, dar tu ai luat-o prea in serios si te afecteaza prea mult.Ingora-le, nu iti mai pasa asa mult.

2 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Dacă ţi-ar fi într-adevăr prietene, ţi-ar fi spus în faţă, nu ar fi discutat despre tine pe la spate...
uită-le... n-ai cum să pierzi ceva ce n-ai avut vreodată.winking

| Dungimov explică:

Multumesc Winnie din cele 3 raspunsuri la 2 mi-ai raspuns si iti multumesc mult fiindca se pare ca dai raspunsuri corecte cand poti.