anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Le'am spus parintilor mei ca maine de 1 mai voi merge la o colega care sta la tara. Dar de fapt eu nu merg la acea colega, o sa merg la o prietena care sta intr-un sat mai departe.Ma simt foarte prost ca i'am mintit, dar daca le-as fi spus adevarul nu m-ar fi lasat. Tata mi-a spus ca daca afla ca nu m-am dus la colega aceea se supara foarte tare pe mine.Acum nu stiu, cum ar putea sa afle unde m-am dus eu de fapt? Vreau si niste sfaturi daca se poate.Multumesc!

6 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Pai tu ar trebui sa stii cel mai bine cum ar putea sa afle unde te-ai dus de fapt. Poate de la niste cunoscuti de ai parintilor tai.Eu nu te cunosc tu sti cel mai bine.Ar fi trebuit sa le spui adevarul pentru ca in cazul in care vor afla esti constienta ca nu vor mai avea incredere in tine nu? Este alegerea ta.:*PA!

| TSO7 a răspuns:

Cel mai bine spune-le acum ca tu de fapt vroiai sa mergi altundeva si le ceri sa te ierte, poate te vor lasa.

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Asa am facuut si eu.I-am mintit si au aflat acum nu ma mai lasa sa ies nici macar cu varmea afara fara sa o sune si sa o intrebe. trebuie sa le spui unde mergi daca ti se intampla ceva ei ar crede ca esti la aceea prietena... funda?

| Cocoa a răspuns:

Inca nu ai aflat ca minciuna are picioare scurte?! Mai bine ar trebui sa te gandesti la posibilitatea in care ti s-ar putea intampla ceva iar ai tai nici macar nu stiu unde esti.Adevarul e cea mai buna solutie, chiar daca nu te vor lasa sa mergi acolo macar vor avea incredere in tine happySucces

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai... Daca ai mai putin de 15 ani, tatal tau are dreptate dar daca ai peste 15 ani sunt de partea ta.Adolescentii (+15) au nevoie de libertate.Pai daca s-ar oferi sa te duca el nu ar fi in regula, sau ar putea sa iti zica sa vorbeasca cu parintii colegei tale.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| DelilahhValillah a răspuns:

Asa fac si parintii mei. Daca esti la fel ca mine, te vei simti prost dupa aceea. Te sfatuiesc sa nu te duci, nimic nu e mai pretios decat increderea parintilor tai in tine. Cine stie de unde poate afla?! Eu zic sa le spui adevarul cat mai repede, chiar daca nu este usor. Poate vor aprecia asta si te vor lasa. :] Bafta!