| Bibi727828272 a întrebat:

Buna, liceul prietenei mele organizează un bal și a vrut sa merg și eu la el dar organizatorii nu permit persoane de la alte licee sa vina...Noi ne-am gândit la ceva, la ea in clasa o fata nu vine la bal, dar ne-am gândit sa se treaca pe lista de participanti oricum, sa plătesc eu și sa merg eu la bal sub numele ei, credeți ca ar funcționa? Ne-ar prinde?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu crezi ca o persoana care nu a fost niciodata vazuta in liceu trece asa neobservata?

| Bibi727828272 explică (pentru suntserios):

Tu cumva cunoști fiecare persoana de la liceul tău? Plus ca e un bal, se dansează, e gălăgie, nu sta nimeni sa verifice fiecare față

| suntserios a răspuns (pentru Bibi727828272):

Acu nu ii mai știu.

Dar pe cei din anul meu deși erau 6 clase, din vedere da îi știm pe toți.

| dullcat a răspuns:

Ati putea incerca sa vorbiti cu organizatorii, sa-i convingeti. Daca au mai fost cazuri cand de la alte licee au faut scandal, e de inteles regula care nu permite decat invitati de la liceul propriu, nu?
Apoi, daca prietena ta poate promite pentru tine, eu nu vad problema. Ce fel de bal este? In cazul cel mai rau, platesti dar nu te vor lasa sa intri. Si nu e ok. Puteti justifica, ca daca e vorba de o strangere de fonduri, e pacat ca o persoana sa fie in minus pentru ca asa doreste o colega, si sa nu fie acceptat altcineva.
Oricum, eu nu am auzit vreodata sa ti se ceara buletinul la astfel de evenimente. laughing De scazut nota la purtare nici atat, fiindca intra la activitati extrascolare.

| Bibi727828272 explică (pentru dullcat):

E un bal al primăverii, o petrecere, caa club

| Fonk a răspuns:

Nu functioneaza, nu te prinde da exista riscul