anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Local disk C: imi arataa mereu ca mai are doar 1, 2, 3% free space. Am sters poze, programe, nu am nici un joc pe desk, am faxcut defragmentare, disk clear ...am sters tot ce era in cosul de gunoi.Nu stiu ce sa mai fac sa fie mai liber!
Ma puteti ajuta?

6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca ai multe programe instalate, acelea iti ocupa destul de mult spatiu. Incepe cu urmatoarea chestie. Deschide un windows explorer, mergi pe partitia C, da click dreapta si selecteaza "disk cleanup". Asta ar trebui sa o faci periodic... Iti sterge fisierele temporare si cookies adunate de pe net... Se strang destul de multe.
Dupa ce faci asta... Daca in continuare vrei mai mult spatiu... Mergi la start>control panel>add/remove programs si dezinstaleaza programele de care nu ai nevoie/pe care nu le folosesti.
P. S. Te sfatuiesc ca fisierele importante (poze, muzica, filme) sa le tii in alta parte, pe alta partitie (D de exemplu). Nici pe desktop sa nu le tii (face parte tot din C. Daca pateste ceva windows-ul si trebuie sa formatezi sa nu le pierzi).
O zi faina!

| ikram a răspuns:

Cred ca trebuie sa reinstalezi windows-ul si sa ai grija, sa instalezi programele (care nu sunt asa de importante) pe alta partitie, nu pe C.

| Notme a răspuns:

Filme? nu uita ca 1 dvd are 4 GB. daca tot nu merge, reinstaleaza windows-ul.

| dalea a răspuns:

Nu ma pricep prea mult la PC dar din ce am aflat tot pe TPU discul C trebuie sa aiba min. 15 % liber din spatiul alocat pe hard.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Ai preamulte programe.
Eu tot am majoritatea programelor pe C si ultimele pe care le-am inscris le-am pus pe D ala are ft. mult spatiu.
Bafta.
Bybye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dezinstaleaza ce ai instalat si nu iti mai trebuie deloc, scade din memoria ram dar recomand sa nu scazi mai mult de 1000 mb, depinde de calculatorul tau.