Hei, unii au probleme mult mai mari ca tine. si totusi, traiesc.
solutia e sa te transferi unde vrei tu. explica-i mamei tale ca nu reusesti sa te adaptezi la acel mediu.
adu-i si dovezi [spre exemplu, note mici]
hmm. daca acum nu vrea sa-ti aprobe transferul, o va face dupa primul semestru.
ideea e ca trebuie sa rezisti pana in decembrie.
and don't worry, be happy
va fi bine, intr-un final.
Am vb cu ea toate chestiile care l ema zis mai sus...si nu ma crede. nu vrea sa inteleaga
I-ai mai putea spune ca nu mai mergi la liceul respectiv.
ca nu poti invata intr-un mediu in care nu te simti ok.
si daca nu te crede, simplu, i-a o pauza de la scoala
Cum te aștepți să citească cineva mai mult de 2-3 rânduri la ce scris ai? Rămâi acolo, că poate reușești să te dezdobitocești.
Intrebarea am postat`o pentrucei care le pasa si sunt dornici sa ajute. faptul ca mi ai zis ca am scris prea mult nu ma ajuta deloc n problema asta
Deci, mergi la Arte. Orice profil doresti... este un liceu super. Profesorii de acolo inteleg elevii, sau macar incearca. Tot ce ne-ai povestit aici, spune-le parintilor tai. Poti s-o dai si in depresie in felul asta...
Stiu liceul LMF, este de groaza. Majoritatea sunt fitosi, de bani gata. Daca mergi la Cuza, nu stiu ce sa spun, intereseaza-te mai mult despre cele doua licee. (asta&Artele)
Discuta aceasta problema cu un profesor, poate este aiurea, dar te va ajuta mult! Iti va chema parintii la scoala pentru explicatii, nu poti invata in felul ala. Te cred, ca e un chin, stiu sentimentul. Cunosc orasul ala Slobozia...
Daca vrei sa mai vorbim, orice, oricand, lasa-mi un mesaj privat si iti promit ca te voi ajuta. (acolo iti dau ID, daca vrei)
Mai mult n-am ce sa zic, poate dezbatem problemele tale pe mess. Mi-ar face placere. A, si in legatura cu,, iubitul tau", eu zic sa o lasi balta! N-are rost, gandeste-te ca vor veni si altii, tu acum ai nevoie de o amica buna unde sa te destainui, nu baieti si saruturi. Sunt prea imaturi pentru asa ceva. Contacteaza-ma cand ai nevoie de ajutor!
E cam sofisticata problema ta.
nu cred ca te poti transfera asa usor.mai ales daca nu ti se da trsferu de la colegiu.
eu zic s-o lasi balta, si sa te resemnezi.
Nu pot sa fac asta( directoru n-are dreptu sa tina copiii cu forta.as putea sa ma mut... daca o conving pe mami sa mergem intai la cuza////sa vorbim acolo. eu nu mai pot sa stau in acel loc. imi e teama.frika.scarba.si stiu ca nu fac fata...(((((