| Cristian0884df11 a întrebat:

Buna Lume! Am o problema grava rau si mi-e teama de ce o sa mi se intample In fine, sunt student la Universitatea Pitesti Anul trei Medicina si azi am avut problema cu un coleg care de 1 sapt incepea sa isi bata joc de mine nu stiu de ce. Am auzit ca umbla cu niste golani care injura si lipseste, nu invata, fumeaza, drogat din asta, in fine, eu nu i-am facut absolut nimic nici nu l-am atins si da eu nu sunt un tip violent. Mereu daca ma injura unul il las in pace nu-mi pun mintea cu prostii dar azi am fost si putin nervos si a venit la mine si m-a impins si mi-a injurat familia, sa-mi moara familia chestii de genul si m-am enervat atat de tare am zis bag***** si i-am dat de nervi un pumn direct in nas si inca unul in sub barbie de i-a sarit un dinte si i-am spart buza.sad Si acum vine problema, ce pot pati maine ca am ajuns la director si i-am spus ca el o inceput fara sa-i fac nimic si m-a inteles ca a vazut pe camera si o spus ca discutam maine si mi-e teama sa nu ma exmatriculeze ca atunci sunt mort de-a binelea. Daca stie cineva un regulament sau un sfat, stiu nu trebuia sa-l lovesc, violenta e arma prostului. Stiu astea dar nu am mai suportat, nu am rezolvat nimic cu bataia dar na, fapta-i consumata acum, ce pot pati? Multumesc anticipat happy

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

N-avem cum sa dam un raspuns pentru ca aici depinde de director. El pare c-ar fi putin de partea ta ceea ce inseamna ca poate scapi. Dar te inteleg, sincer, e cel mai oribil lucru sa-ti spuna cineva asa ceva, am patit si eu si efectiv am vazut negru in fata ochilor. Niste nenorociti, merita toata bataia pe care si-a luat-o si sper sa scapi fara nicio pedeapsa.

| Cristian0884df11 explică (pentru Adry05):

Mersi sincer cred ca raspunsul tau mi-a dat forta si incredere in mine mai mare si nu-mi pare rau de sugaci ba chiar merita sa-l duca salvarea pana la lesin sa-l bat dar m-am oprit ca nu voiam sa-mi fac probleme si mai mari dar acum chiar imi pare rau ca mi-am facut probleme happy domne, da sper sa scaphappy si restul care mi-a raspuns va multumesc de ajutor am mai mult curaj ca daca patesc ceva eu sunt pot de fapt sa-mi tai venelehappy

| Cinga27 a răspuns (pentru Cristian0884df11):

Ai scapat? Cum s-a terminat totul?

| Cristian0884df11 explică (pentru Cinga27):

Cinga27 Da am scapat am avut noroc ca s-a vazut pe camera bataia si el a fost vinovat ca sa legat de mine si i-a scazut nota la purtare la 8 si eu am scapat dar mie mi-a spus ca sa nu mai lovesc daca e ceva sa merg la un profesor sau chial la directiune dar sa nu-l lovesti ca putea-i sa-l bagi in spital si era mai rau o spus bine eu nu sunt un tip violent dar cand ma enervez am iesiri necontrolate ca majoritatea oamenilor cand sunt nervosi si incep sa injur si incerc sa ma calmez cat pot sa nu loveschappy UHH bine ca am scapat Va multumesc si voua care mi-ati dat sfaturi big grin

9 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Nu ar trebui să te deranjeze. Ei pot spune orice. Este doar in mintea lor. Tu iti continui viata si înveți, de aceea iti pierzi timpul pe la scoala. Persoanele violente au lipsuri si intr o zi s ar putea să aibă nevoie de medicatie pentru a si recăpăta auto controlul. O persoana cu discernământ nu este agresiv de niciun fel.

| Lostlyric a răspuns:

Pentru un student în anul trei la medicină, ai prea puțin sânge rece în tine...
Așteaptă până mâine și vei știi exact ce se va întâmpla.

| Cristian0884df11 explică:

Nu stiu dar am o singura teama sa nu ma exmatriculeze si am zis ca sa ma calmez sa cer ajutorul vostru doar suntem o comunitatebig grin

| Kimball a răspuns:

Ai belit-o...

| Cinga27 a răspuns:

Pana la urma a fost legitima aparare. Ma indoiesc ca vei fi exmatriculat, o sanctiune eventual ar fi cat de cat potrivita. Tu fii stapan pe tine si apara-te, ferm, fii convingator si o sa scapi. Multa atentie data viitoare si renunta la reactiile violente, mai ales intr-un cadru formal.

| Alx_Alex_1995_50QC a răspuns:

Dacă a mai vazut cineva cand te înjură îl poți lua ca martor si sa ii spui ca el tea înjurat primul si tea împins de mai multe ori