| ZokiiAsdfghjklşţâ83 a întrebat:

Bună, lume de pe TPU! Nu ştiu cum se face dar tot dau peste site-ul ăsta şi m-am gândit să adresez şi eu o întrebare:

De un an plac un băiat, ( apropo am 14 ani şi sunt în a IX - a ), îl cheamă Cristi şi are 15 ani. E fermecător, dar faza e, mă nedumereşte, mereu stă cu mine în recreeaţii, facem glume în ore pe seama profesorilor, pe mine mă bagă în seamă cel mai mult dintre fete, dar cea mai bună prietenă a mea stă în bancă cu el şi îi face " ochi dulci ", şi chestia e că lui chiar nu-i place că stă cu ea în bancă.
Deci nu înţeleg, mă place? Nu mă place? Crede că suntem doar prieteni? Dau fundă.

Răspuns Câştigător
| Indecis a răspuns:

Deci el te baga in seama cel mai mult,glumeste cu tine s.a.m.d.,s-ar putea sa te placa sau sa fiti doar prieteni doarte buni,in cazul colegei tale spui ca ea ii face "ochi dulci" si nu el.Tu iti dai seama daca te place,daca se uita in ochii tai,se uita dupa tine,rade la glumele tale, iti ia apararea, nu isi poate lua privirea de pe tine, daca face cel putin un gest de mai sus, ai sanse mari sa te placa.Intreaba-l daca vrea sa iesiti, preferabil doar voi doi, in parc sau la o plimbare si asa o sa puteti vorbi mai relaxati.Bafta!

2 răspunsuri:
| lovee25 a răspuns:

Bună şi ţie. Normal că te place, dacă ai spus că nu'i place să stea cu prietena ta în bancă. Poţi să'i spui ce simţi pentru el şi poate o să'ţi spună şi el. Şi încă ceva : ''Puteţi să'i spuneţi dirigintelui să va mute pe amandoi în banca''. Fundiţăă?

| UnicornHunter a răspuns:

Uau laughing pai
1.NU STIU daca te place, te-ai gandit ca pur si simplu i se pare ca esti amuzanta si vrea sa fiti prieteni?
2.ce dumnezeu pierzi daca ii spui ce simti? in afara de orgoliu...dar macar stii ca ai incercat
3. daca nu ii place sa stea cu fata asta in banca, de ce sta? laughing de ce se plange tie si nu ii zice lu dirigasa sa va mute impreuna sau cu altcineva pe el?