| AnabellaXD a întrebat:

Buna LUME! happy Este prima mea intrebare pe TPU.Am mai mult nevoie de un sfat.Eu plac un tip cu un an mai mare decat mine.Ne intelegem foarte bine si avem o prietenie frumoasa, insa aceasta prietenie pentru mine s-a transformat in dragoste.El place o alta fata(tipa aia nu il place, iar el sufera).Ce as putea face? Imi este frica ca daca ii spun voi pierde prietenia asta frumoasa, si nu vreau, pentru ca nu stiu ce simte el pentru mine happyCe sa fac? Ce sa ii spun?
Funda:*

Răspuns Câştigător
| Lionsgate a răspuns:

Lasa-i pe ei sa-si rezolve dragostea lor, si fi aproape de el, la greu, o sa-si dea el seama pana la urma cine il meritabig grin

| AnabellaXD explică (pentru Lionsgate):

Da cred ca asa e cel mai bine. MERCI :*

4 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Salut, iti sugerez sa stai in banca ta, cauta pe altul. Probabil, de fapt, cred ca mai mult ca sigur il vei pierde. Relatia de prietenie poate dura si o viata!

| Lionsgate a răspuns:

Fi aproape de el, si demonstreazai, ce simti tu si ce simte ea,

| flore45 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sail ajuti sa depaseasca aceasta perioada sa il incurajezi mereu, sa il feliciti pentru realizarile lui si incetul cu incetul fa-ti curaj sa ii demonstrezi ca il placi foarte mult si poate ii vei spune candva dar nici intr-un caz acum.