anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună lumeee, de-a lungul timpului am avut parte de întâmplări..ciudate,spre exemplu am văzut ființe..mama mea a uitat usa deschisa și eu fără sa știu am visat cum pe ușa deschisa intra o femeie ciudata... port un evileye la gat și de fiecare data cand visam urat mi se rupea de la gat, după mai multe întâmplări am dus o bluza la preot sa mi-o citească și după mi-a fost mai bine dar de curând a început mai rău. Am auzit bătăi în lemn de 3 ori, iar azi când mergeam prin curte știu clar ca am auzit "mmm" un mm gen yummy (înțelegi voi) Întrebarea mea este..sa ma duc la o vrajitoare sau la biserica? Aveți experiente asemănătoare?

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

De ce ai merge la vrajitoare, nu poti dezlega raul cu rau, magia alba este inselatorie, magia este de un singur fel si are in spate fortele intunecate, diavolul si demonii lui, atat, biserica este singura solutie dar iti recomand un pastor, nu un preot, cauta oamenii care au putere la Dumnezeu sa te ajute, nu pe cei care iau preotia ca pe o meserie si atat, aceea nu au har.

| Violleta2022 a răspuns:

Tine post, du-te de te spovedeste la preot si mergi duminica de duminica la slujbe.

Nu mai umbla prin babe si ghicitorese ca facand porcarii se vor intaorce toate pe tine!

| 1onurSimion a răspuns:

Mergi și roagă-te la Biserică și roagă-te la Dumnezeu.

Nu tea lua după vorba goală a lumi plină de miciună care ei se pretind vânzători în "timp" sau "câți pot vedea citi ei viața în palma ta sau al lor" când vezi altfel de "oamenii" ca dau târcoale pe lângă tine stai departe de ei fiindcă în ei zace urăciune minciună răutate dușmănie prostie. Ferește te de așa "oamenii " câți vor vrea banii doar nu și binele tău cu Adevărat. Nui lăsa aproape de inima și sufletul tău pe așa "oamenii"...