N-am de gand sa imi fac majoratul.Detest tot ce tine de petreceri, de la socializat cu indivizi care i-am vazut de trei ori in viata mea si pana a mima surpriza la primirea cadourilor
Sper ca de majoratul meu sa fiu undeva in Moldova cu o persoana draga mie
Eu mi-am facut majoratul la mine acasa, am pus masa, aperitive, alcool, friptura, tort, sampanie, vin si bere, cam asta am consumat, am fost 7 insi, am baut am ras de un tovaras care incerca sa ne cante la acordeon dar nu mai nimerea clapele, am facut poze, clipuri, iar majoratul a inceput la ora 18 si s-a incheat la ora 6 dimineata pentru ca eram toti beti morti si nu mai puteam de somn. asa mi-am facut eu majoratul, mai mult am ras si ne-am distrat.
De la un timp si eu am inceput s imi pun intreabarea asta.chiar daca e ff devreme
sa ne spui si noua ce ai hotarat
Eu(desi mai am 3 ani)spre sa mi-o fac pe malul marii doar cu prietenii apropiati.Nu are rost un balamuc intreg pentru ca cheltuiesti si multi bani si tu fiind gazda nu o sa te distrezi prea mult.Mai simplu e la plaja si e si mai placut decat intr-o incapere cu 50 de persoane, majoritatea pe care le cunosti foarte putin.
Undeva afara cu prietenii si cand vezi si tu ce faci asa mai frumos gen un foc de artificii:X
Ar trebui sa faci ceva special, cum ar fi: petrecere pe plaja cu foc de tabara sau in gradina noaptea cu lumanari colorate si un gratar