| andreearayyysa a întrebat:

Bună! Luna aceasta tatăl meu urmează să vină din Elveția (părinții mei sunt divorțați) și trebuie să fac cumva să ascund piercingul din nas față de el, pentru că nu știe și nu ar reacționa deloc frumos dacă l-ar vedea, chiar mi-a reproșat acum ceva timp că nu vrea să mă vadă cu așa ceva… Vreo sugestie? Sau poate să fac în așa fel încât să îl dau jos dar să nu se astupe gaura? Aștept răspunsurile voastre :*

3 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

îi spui Adevărul cu Adevărat.

Dacă îl minți îi ai săi pierzi încrederea Adevărat a tatălui tău treptat! Astăzi îl minți, mâine îl minți și tot asa ai să faci săte pui pe tine într-o lumină mai bună!

Nu-ți minte tatăl spune-i Adevărul și ai să vezi că tatăl tău va fi mândru cu Adevărat de tine prin faptul că știe, ca fata lui nu-i ascunde, și nu-l minte! Atunci va crește mândria de tată în el și nu se supăra pe tine, fiindcă știe că are o fată lângă care nu-i ascunde si nu-l minte în privința la nimic!

Minciuna niciodată nu ține până la sfârșit! Nui bine! Deloc să-ți minți părinți mailes un tată care muncește pentru familia lui!

| andreearayyysa explică (pentru 1onur):

Niciodată nu a acceptat piercing-urile si tatuajele (nici vorbă de tatuaje în situația de față) fără niciun motiv concret, mi-a vorbit ca la ușa cortului când a aflat, este atât de orgolios încat mi-a promis solemn că nu o să mai vorbească toată viața lui cu mine și că îl pot uita definitiv…

| 1onur a răspuns (pentru andreearayyysa):

Așa zice la nervi da n-are cum ca tată de fată să aibă inima așa în halul ăla de rău! Să fi enorm de sigură! Niciun tată! Care își iubește cu Adevărată fata! copilul!, Nu-și va abandona copii lui!