| BoOoMbOnik a întrebat:

Luna asta nu mi-a venit ciclul menstrual. M-am gandit ca poate fi o sarcina nedorita. Dar inca nu am facut un test de sarcina si nu am fost la medic. Voi face zilele urmatoare un test. Dar m-am documentat si eu ca oricine cred pe internet si am citit pe multe forum-uri povestile femeilor carora nu le vine ciclul din cauza diferitelor motive : stres, infectii, dereglarea tiroidei. Eu am aceasta problema cu tiroida inca din copilarie, iau pastile in fiecare zi. Citind experientele femeilor care au probleme cu tiroida si nu le vine ciclul, m-am gandit ca poate din aceasta cauza nu mi-a venit luna asta. Cred ca este posibil si asta, dar mentionez ca nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum sa nu imi vina ciclul din cauza problemei cu tiroida. Voi ce credeti? Exista cineva care are aceeasi problema ca si mine cu tiroida si nu i-a venit ciclul intr-o luna, fara a fii insarcinata? Astept parerile voastre si experientele femeilor care sunt sau au fost in aceeasi situatie

2 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Probabil de la pastila care o iei ti s-a dereglat. Oricum un test e binevenit, dar tu stii mai bine daca ai avut raporturi sexuale neprotejate ca sa ai motiv de ingrijorare sau nu...

| kretzulina21 a răspuns:

Daca ai intretinut raporturi sexuale neprotejate mai bine faci un test.nu are rost sa stai nelinistita.cumpara unul si fa-l.bafta!