| Bobub a întrebat:

Bună luna trecut menstruația mi-a venit pe 10 acum suntem 14 iunie și nu mi-a venit am facut un test digital și mia apărut no l-am descris și erau 2 liniuțe
Ce inseamna

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

E ciudat. faptul ca pe ecran scrie ceva si înăuntrul lui altceva. Pentru siguranța ta mai fa unul, sau doua chiar, de data asta simplu mai bine, nu digital, din ăla cu liniuțe.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum nu mentioenzi nicaieri ca ai fi avut sex vreodata, noi nu-ti putem da nici un fel de informatie, doar ca-ti intarezie ciclul, putand fi unul de tip NEREGULAT.

| LisaJulie a răspuns:

Trebuie sa îți mai faci un test ca să fii sigura!

| Madaxo97 a răspuns:

De care test mai exact ai făcut? Dacă au apărut 2 liniuțe, înseamnă ca ești însărcinată.

| Bobub explică (pentru Madaxo97):

Testul clearblue digital mia apărut no pregnant apoi cum am văzut rezultatul l-am deschid și erau 2 lini

| Madaxo97 a răspuns (pentru Bobub):

Testul clear blue digital arată cu plus și minus din cate stiu, + înseamnă însărcinată si
- (minus) înseamnă ca nu ești, acele liniuțe posibil sa fie minusuri si sa nu fii însărcinată, dacă scrie si no pregnant. Menstruatia o ai de obicei regulată sau neregulata? Actele sexuale au fost protejate cu prezervativ sau nu?

Da este regulata și actele sexuale nu au fost protejate

Pe ecranul ala mic era no pregnant, nu era nici minus nici plus l-am deschis și erau 2 lini

| Madaxo97 a răspuns (pentru Bobub):

E ciudat. faptul ca pe ecran scrie ceva si înăuntrul lui altceva. Pentru siguranța ta mai fa unul, sau doua chiar, de data asta simplu mai bine, nu digital, din ăla cu liniuțe.