anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* luna viitoare am balul bobocilor.Si as avea si eu nevoie de niste sfaturi legate de imbracaminte si par.Asa deci vorbind despre imbracaminte sa va spun ceva despre mine: am aproape 1.60,40 kg(cam slaba din pacate din cate ati observat dar na am o problema cu metabolismul rolling eyes si din cauza asta am paranteza sus la picioare din pacate crying ), picioare cam slabute si ma rog in intregime cam slabutalaughing. Ce imi place: culoarea roz, rosu, negru, alb, imi plac mult pantofii cu toc.Si acum despre par:este lung, saten, insa inainte de bal mi-l voi vopsi un albastru inchis lucios, ochi caprui, ten cam deschis dar ma voi duce cu o colega la solar si voi sta cateva minutele dar nu cred ca va fi prea mai diferentalaughing.
Acum intrebarile:
1.Cum spune-ti sa ma imbrac la bal avand in vedere ce v-am spus mai sus?
2.Cum sa imi fac parul?
Va rog frumos fara raspunsuri la misto sau sa va bateti joc sau alte tampenii va roghappy
Apropo rochia sau imbracamintea pe care mi-o voi cumpara o voi purta si la revelion.

Răspuns Câştigător
| A_7901 a răspuns:

Depinde unde se face. Daca faceti in club, ia-ti o fusta si u tricou sau un maieu cu paiete sau strasuri. Parul lasa-l natural indreapta-l sau fa-i niste onduleuri lejere.

1 răspuns:
| DenysaLove a răspuns:

Balul se va tine in club.