Gandeste-o de parca ar fi doar o simpla simulare. Stiu ca te gandesti ca asta e o idiotenie dar prin din astea am trecut si eu (mai mult sau mai putin). Nu iti ocupa mintea cu ce crezi tu ca nu ai invatat atat de bine, incearca sa te gandesti la tot ce ai invatat si esti stapana pe ele. Gandeste-te la cei care nu s-au stresat prea mult si nici nu stiu cat sti tu si totusi iau un punctaj destul de bun. Tu daca ai invatat atat, de ce sa nu iei o nota pe placul tau? Doar focalizeaza-te pe ceea ce sti si gandeste-te mai putin la informatiile pe care nu poti sa le reproduci in totalitate. Sper ca am ajutat.
Mulțumesc pentru sfat! M-ai facut sa mă simt puțin mai bine...
Totul depinde de perspectiva ta. Încearcă să gândești pozitiv, adică că totul va fi bine, crezi în tine și în ceea ce poți, în toți anii de gimnaziu ai făcut față cu bine tuturor testelor, tezelor și așa mai departe, și acum o să faci și mai bine! Poți să faci asta, crede în tine că poți! Mult succes!
Si eu simteam la fel, si chici ce? Chiar m-am blocat. Nu am intrat unde voiam, am plans si... a trecut. Acum vad ca am o clasa mai buna, profesori mai buni, iar materiile imi plac mia mult. Bonus, am aflat ca ma pot transfera. Nu e nici o presiune, examen nu inseamna sentinta, inseamna o evaluare a cunostintelor, mai mult sau mai putin corecta (din pacate). Va fi totul bine ^^ Stai calma si nu vei regreta aboi ca te-ai sabotat singura
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: