Buna:*
Draga mea, nu trebuie sa gandesti asa:"eu am pus cele mai multe lucruri". Da, poate ca tu ai pus cele mai multe lucruri, poate ai dreptate, dar nu e bine sa fii asa.Sunt convinsa ca nu ti-a picat prea bine, insa spune-i prietenei tale lucrul acesta. Spune-i ca nu e frumos ce a facut ea, dar crede-ma ca nu are rost sa va certati de la un proiect. Vor mai fii foarte multe proiecte si daca va veti certa pentru fiecare proiect unde veti ajunge? E o chestie copilareasca, dar uite o idee pentru a nu va mai certa.Cand mai faceti o plansa sau un proiect pentru scoala, faceti urmatorul lucru:O plansa o tii tu, data viitoare o sa ia ea plansa...si tot asa.Cred ca asa e cel mai corect, asa ca de data asta lasa de la tine si demonstreaza-i prietenei tale ca esti o persoana matura si lasa-i ei de data aceasta proiectul, iar urmatorul proiect il vei lua tu:*. Dar spune-i si prietene-i tale aceasta regula pentru ca data viitoare sa nu mai fie discutii.(Nu uita:la scoala profesorii nu va vor intreba cine a tinut-o acasa, conteaza ca ati muncit impreuna si acesta e un lucru de apreciat:* )
Sper ca te-am ajutat!
Succes:*
In locul tau nu as vorbi un timp cu ea si as lasao sa inteleaga ca a gresit, iar cand incepe sa se evidentieze intelegerea as incepe totul din nou, si nu as lasa-o sa calce peste parerea mea fiind indiferenta de faptul ca este sau nu o persoana,, cu nasu pe sus''-dupa cum ziceai
Succese!
Semnat: Mihaela