| kidaa a întrebat:

m-am certat cu cea mai buna prietena a mea! si tot din vina ei, pentru ca am facut un proiect impreuna si ea la dus acasa si eu am pus cele mai multe lucruri si pe mine ma derajnat faptul' ca ea la du acasa dar tot ia ii cu nasu pe sus si as vrea sa ma impac cu ea. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Draga mea, nu trebuie sa gandesti asa:"eu am pus cele mai multe lucruri". Da, poate ca tu ai pus cele mai multe lucruri, poate ai dreptate, dar nu e bine sa fii asa.Sunt convinsa ca nu ti-a picat prea bine, insa spune-i prietenei tale lucrul acesta. Spune-i ca nu e frumos ce a facut ea, dar crede-ma ca nu are rost sa va certati de la un proiect. Vor mai fii foarte multe proiecte si daca va veti certa pentru fiecare proiect unde veti ajunge? E o chestie copilareasca, dar uite o idee pentru a nu va mai certa.Cand mai faceti o plansa sau un proiect pentru scoala, faceti urmatorul lucru:O plansa o tii tu, data viitoare o sa ia ea plansa...si tot asa.Cred ca asa e cel mai corect, asa ca de data asta lasa de la tine si demonstreaza-i prietenei tale ca esti o persoana matura si lasa-i ei de data aceasta proiectul, iar urmatorul proiect il vei lua tu:*. Dar spune-i si prietene-i tale aceasta regula pentru ca data viitoare sa nu mai fie discutii.(Nu uita:la scoala profesorii nu va vor intreba cine a tinut-o acasa, conteaza ca ati muncit impreuna si acesta e un lucru de apreciat:* )

Sper ca te-am ajutat!
Succes:*

1 răspuns:
| Mihaela_5188 a răspuns:

In locul tau nu as vorbi un timp cu ea si as lasao sa inteleaga ca a gresit, iar cand incepe sa se evidentieze intelegerea as incepe totul din nou, si nu as lasa-o sa calce peste parerea mea fiind indiferenta de faptul ca este sau nu o persoana,, cu nasu pe sus''-dupa cum ziceai happy
Succese!

Semnat: Mihaela