Sa iti dai seama ca e inutil sa te lasi impartita de ele.Inteleg ca vrei sa va intelegeti toate trei dar daca nu se poate, nu se poate.Lasa-le pe ele in pace
Vezi-ti de viata ta. Poti si fara prieteni
Gaseste-ti alti prieteni! Astea nu te merita.
Sunt o gramada de oameni in jurul tau!
Succes!
Buna! Clar sunt niste fete fara educatie. Ca si nickname -ul tau: si ce daca? Ce iti pasa tie?! Mergi mai departe si gasesteti prietene care sa te merite. Acestea clar nu te merita. Si sa nu te gandesti niciodata la ce a fost pentru.ca nu e important. Trecutul e doar o parte din viata noastra, dar nu e o parte din noi, din prezent.
Am 13 ani si @Elena:da stiu sa scriu si in + nu am venit pe site sa imi corectezi tu greselile ca nu cerd ca sunt singura si in plus daca tu nu ai inteles celelelte persoane care mi-au raspuns la intrebare si au incercat sa ma ajute cum au inteles...am venit pe acest ajutor ca sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele; si nu ca sa imi corectez coregrafia; stai nu trebuie corectata...nu de tine
Pai cred ca problema e compusa din doua parti:
1)Ca ai plecat cu prietenele tale la mall in loc sa ramai la ora de romana(scuze dar am stat mult sa citesc si nu prea am inteles tot)
2)Ca te-ai atasat prea mult de ele si ar trebui sa cauti noi "gasti" fiindca nu par cine stie ce genii ele doua.
Aceste doua parti se impart la randul lor in alte doua parti:
1) -a
-b
2) -a(2)
-b(2)
Si aceste parti se impart in alte doua parti ...si tot asa pana nu mai ramane nimic. AI INTELES?(e simplu dupa ce te prinzi ca ti-am raspuns la intrebare in prima jumatate a discursuli).
Cati ani ai? Cand esti mica se mai intampla sa te mai certi cu prietenele dar odata cu trecerea timpului totul se va rezolva. :*
Pai nu cred ca poti sa te intelegi cu toate trei, nu cred ca ai sanse. Dar poti incerca pentru inceput sa faceti ceva impreuna, daca se poate. daca o sa reusesti asta poate va apropiati mai mult si asta o sa dureze ceva(nu garantez mai mult de cateva zile)... sper sa fiu de ajutor
Incearca sa te impaci daca nu vor sa te asculte atunci vor vedea cand ele vor vrea sa se impace cu tine tu nu vei accepta pentru ca nici ele n-au vrut.
daca sunteti cele mai bune prietene incearca sa te impaci
succes!
AlyRafaello întreabă:
croissant întreabă: