| sweettkarina97 a întrebat:

M-am certat cu cele mai bune prietene.O sa va spun ce s-a intamplat: eram la mall si ele au zis sa mergem in parc, dar eu le-am zis de atatea ori ca nu vreau sa merg in parc insa ele numai acolo vor.Am fost de atatea ori acolo incat m-am saturat. Si m-am dus cu ele in parc ca daca nu s-ar fi suparat. S le-am zis ca plec si au inceput cu morala de parca ar fi mama. Ziceau ceva de genul "in viata ce o sa faci..."sau " tu niciodata nu ne inviti nicaieri doar noi doua facem asta ' si le-am zis ca plec acasa ca m-am saturat, apoi una iar vine si imi face morala " de ce fugi de probleme mereu, tu nu te implici in nimic..." eu le-am zis ca e problema mea ce fac nu a lor.Si apoi una din ele a zis "ei, am incercat totul, dar nu a inteles"si apoi au plecat si cealalta s-a intors si mi-a zis " nu mai sunt cea mai buna prietena a ta" eu i-am zis bine cum vrei. si asa s-a terminat prietenia noastra. Ce ar trebui sa fac? Sa-mi cer scuze cum fac mereu sau sa le las si sa nu mai vorbesc cu ele? VA ROG SA MA AJUTATI SI FARA RASPUNSURI RAUTACIOASE. VA MULTUMESC. FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| Criistyanna a răspuns:

Clar NU! deci nu are rost sa iti ceri scuze pentru ca altfel vor profita de bunatatea ta si mereu vor face ce vor din tine si vor pune stapanire pe bunatatea tawinking
Eu am trecut printr-o situatie similara. Si nici in ziua da azi nu mai vb cu ele. Si asa am realizat k eu eram pentru ele doar ceva de care s-au folosit.
Cand le ajutam eram buna iar cand nu. O bagau p.asta mereu * Tu niciodata nu vrei sa ne ajuti* oh go on si le.am zis odata : helloo : S-A BLOCAT CASETA IN VOI? mereu aceleasi vorbe? hai sa fim ratinali si seriosi. Voi m.ati folosit mereu eu mereu sunt buna cand ajut dar cand imi spun parerea repede imi taiati firul phbbbbt
ASA k lasa.le pe ele sa se intoarca la tine nu mai fi tu aia blegutza mereuwinking :*. Plus k asta chiar nu era un motiv ca sa nu mai vb cu tine laughing cred ca ele s, au aliat ceva gen* impotriva ta laughing
SAper k ti-am deschis ochii.
Funda? :d

7 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Daca nu-ti place in parc puteti sa va plimbati pe afara.
Eu zic sa-ti ceri scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti place in parc, in natura, la aer curat?! Ciudat. In cazul asta lasa fetele in pace si stai inchisa in casa, sub pat daca se poate.

| IasminaMaria a răspuns:

Cred ca fac ele totul si ca doar ele conteaza, ei bien nu e asa!
Nu le baga in seama, daca nu voiai sa mergi in parc ele trebuiau sa te inteleaga

| Iuliano_Mircea_1994 a răspuns:

Pai in primul rand le spui intr-un mod frumos de ce nu-ti place in parc, dar intai ar trebui sa iti ceri scuze

| Alcszusa a răspuns:

Nu prea vad care e motivul pentru care v-ati certat?! Doar ca nu ai vrut sa te duci in parc cu ele? Halal motiv de cearta. Asta dovedeste ca nu ti-au fost prietene niciodata, pentru ca un prieten adevarat te intelege fara sa-i explici. Fi fara grija ele au de pierdut. Si nu cred ca ar trebui sa iti ceri scuze n-ai de ce. Ai grija de tine!

| YourAngelღ a răspuns:

Daca ti-ai cerut tu scuze mereu, lasa-le si pe ele sa faca astawinking
Daca nu vor sa isi ceara ele scuze, te duci tu sa te impaci cu ele :*
Mult noroc.