| Mikioaja a întrebat:

Buna, m-am certat cu iubitul meu si i-am vorbit urat, nu vrea sa ne impacam din cauza ca i-am vorbit urat, dar de răspuns imi raspunde. Eu vreau sa ne impacam si nu stiu ce sa fac. El e zodia Leu si vazusem undeva ca leii sunt foarte orgoliosi si iarta foarte greu o persoana daca ii supara. Ajutati-ma cu un sfat despre ce as putea sa fac!

19 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde și ce i-ai zis și în ce context. ai putea să-i explici ce te-a facut să zici ce ai făcut și să-i promiți că vei avea mai multă grijă de acum încolo

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbindu-i urat a fost o jignire, deci nu-i vorba de orgoliul lui, ci de greseala ta!
Cere-ti iertare si vezi daca are chef sa te ierte, fiindca leii nu sunt dispusi sa iertecand sunt calcati in picioare sau sunt jigniti.

| Mikioaja explică (pentru Violleta2022):

Aveam nervi si nu ma pot controla, pur si simplu nu conștientizez ce zic cand sunt suparata. Stiu ca am facut o greseala si pentru asta mi-am cerut iertare de 100 de ori și degeaba, nu stiu ce sa mai fac.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mikioaja):

Nu-i de facut nimic in acest caz, pentru ca nu te va ierta, daca nu a facut-o deja pana acum.
Probabil a fost ceva foarte-foarte urat sau grav care l-a afectat foarte tare.
Nu-ti ramane decat sa inveti sa te controlezi si pe viitor sa nu mai insulti pe nimeni, pentu ca oameni nu sunt dispusi sa se lase jigniti sau calcati in picioare, iar LEUL este cu siguranta cel mai mandru dintre toti, dar si cel mai dur.

| Mikioaja explică (pentru Violleta2022):

Nu îmi vine sa renunt, de vorbit vorbeste cu mine, dar nu vrea sa ma ierte... dacă face asa sa vadă dacă mai insist?

| Drimmero a răspuns:

N-are treaba zodia, sunt irelevante, nu va mai luati dupa prostiile astea, poate omul a avut o zi proasta si jignindu-l chiar s-a enervat si suparat pe masura, vorbele la impulsivitate pot strica inclusiv relatii, la nervi omul e prost si scapa toate vorbele posibile. O sa-si revina, nu-l sufoca, cand o sa-i treaca o sa te caute el, dar data viitoare grija mare la limbaj, nu cred ca ti-ar conveni sa te injure sau sa te faca de cacao si el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Vorbeste cu el in continuare, la un moment dat o sa ii treaca. Nu te lega de zodie, este o prostie. Nu te lega nici de faptul ca tu esti nervoasa uneori si spui astfel de lucruri. Nu trebuie sa te incadrezi intr-o categorie sau ceva de genul asta.

Deci, referitor la ce ati facut voi doi, ar trebui sa voribiti in continuare, sa il asiguri de faptul ca nu se mai repeta, ca iti pare cu adevarat rau. Ar trebui sa fiti constienti de moment si sa va bucurati de timpul petrecut amandoi. Iar motivele de despartire, ar trebui sa fie altele.

Numai bine!

| Mikioaja explică (pentru DoarBogdan):

El fiind suparat, daca nu îl caut eu, sa l sun, sa-i dau mesaje, el nu o face.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Mikioaja):

Ar trebui sa vorbiti despre asta serios, sa ii spui clar, ca iti pare rau, iar daca vrea sa rupa legatura cu tine si nu vrea sa ii mai scrii, sa iti zica sincer asta si asa o sa faci. Asa o sa stii daca chiar asta vrea happy

L am intrebat, vrei sa te las in pace, si mi-a spus ca nu l deranjează sa vorbim si sa fac cum vreau. ce sa înțeleg din asta...

Pai nu asa... il intrebi clar, daca vrea sa voribiti si poate va impacati, ca asa nu are rost sa stai dupa el degeaba, sau nu.

Dar din moment ce a zis asta, ma astept ca vrea totusi sa vorbiti si face doar asa acum.

Asa ma gândeam și eu, poate face doar asa ca sa vadă dacă insist si chiar vreau sa ne impacam, ca mi-am dat seama de greseala pe care am facut o.

Atunci ii zici clar, ca tu vrei sa te impaci cu el. Daca el vrea iti zice, daca nu... nu. Incearca sa fii si tu putin indiferenta happy

Vouă băieților cum va place sa fiți impacati?laughing

Pentru inceput... nu generaliza laughing Nu este o regula clara, la fel ca in cazul fetelor si ca in cazul tuturor persoanelor de pe Pamant, difera de la om la om, de la mentalitate la mentalitate.

Legat de cazul meu, eu nu ma supar in general pe nimeni, incerc sa fiu constient de situatie, pentru a nu se ajunge la asa ceva, daca ar fi cazul.

Dar daca as fi eu in locul baiatului respectiv, hmm thinking, probabil as vrea sa vad clar in cateva mesaje si vocal, ca tie chiar iti pare rau, ca ai vrea sa te impaci si ca simti aceeasi iubire in continuare, SI ca ai vrea sa comunici mai mult legat de orice. Daca si el ar fi de acord, cum am spus, atunci ii spui sa te caute el. Si... eu asta as face. Daca nu, atunci asta este.

Numai bine! ^_^

| siriusblack98 a răspuns:

Chiar voiam sa iti dau un sfat serios dar cand am vazut ca ai adus in discutie zodiile pur si simplu mi s-a taiat firul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ne cu zodiile ca fiecare om are caracterul lui nu conteaza ziua in care s-a nascut. Tu ai gresit, el s-a suparat, ceva normal. Nu din cauza constelatiilor esti tu in situatia asta.

| Clytia a răspuns:

Primul pas e deja făcut, ți-ai recunoscut vina. Al doilea pas e să-i arăți că ți-o asumi cu adevărat.
Decât să-ți ceri iertare de 100 de ori, mai bine ai intra mai adânc în problemă și ai încerca să-i explici amănunțit ce a determinat mai exact impulsul tău. Acordă-i timp, dacă nu vede regretul tău și nu te înțelege, tu măcar să stai cu conștiința împăcată că ai făcut tot ce a trebuit pentru a-ți răscumpăra greșeala.

| Mikioaja explică (pentru Clytia):

Ce as putea sa fac mai exact? Nu am fost pusa niciodata intr o situație ca asta.