| Claudia_4756 a întrebat:

m-am certat cu mama pentru ca nu am vrut sa raman la bunici atat cat a spus ea.Cand am aflat ca trebuie sa mai stau inca 2 zile in plus am inceut sa zbier la ea si am facut un scandal enorm.Atunci mi-a zis sa ma urc in masina si m-a adus acasa[in timp ce veneam a plans pe masina] cand am ajuns acasa ea s-a intors la tara dar nu a mai sunat fapt destul de neobisnuit pentru ca ea ma suna si de 3-4 ori pe zi. Cel mai grav este ca peste cateva zile urmeaza sa am un fel de pretrecere acasa si daca ea nu vine sa faca toate pregatirile tot se da peste cap.Nustiu ce as putea face! Va rog ajutor repede...

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Mdastraight face.
Inteleg ca ai momente in care parinti te dejamagesk, este ceva` firescwinking
Acum, nu trebuia sa reactionezi chiar asa (stiu ce greu e sa te controlezi ...eu sunt cam ca tine). Suno tu pe mama ta. Spune-i cat de rau iti pare ca v-ati certat, eventual"linguseli". e mama ta, ar trebui sa stii cum as te "impaci " cu ea. Banuiesc ca nu e nici prima, nici ultima oara cand o faci.
Petrecereaoh go on :Asta e. nu cred ca o sa te mai lase sa o faci, da` nu-i sfarsit de lume.smughai ca te descurci tu!thumbs up
BaFThA`!

2 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Ciudat ca tie iti pasa de petrecerea ta in loc de cat de suparata este maica'ta pe tine, nu?

| ramy4ever a răspuns:

Are dreptate Derye... mai bine tiar pasa de starea maica'ti ca nu se stie niciodata...winking