Uite, nu e bine ce faci. Tu iti ceri scuze doar pentru a te asigura ca o sa te lase sa iesi in oras.Cand ii ceri scuze un parinte, te simte daca o faci pentru a obtine ceva sau chiar regreti intamplarea.Eu si acum, cand sunt destul de mare cand stiu ca am facut o mare prostie, imi cer scuze de la mama si nu ridic ochii din pamant desi mama mea sau tata nu au dat niciodata in mine sau mi-au aplicat vreo pedeapsa niciodata desi ca orice copil faceam boacane.Am inteles de vorba buna si am stiut de rusine.Asa ca sfatul meu e sa nu iti ceri scuze doar pentru a obtine ceva.Pe parinte il doare mult atitudinea asta
Să nu exagerăm, orice părinte până la urmă îşi iartă copilul. Depinde până la urmă şi cum te adresezi şi ce tip de persoană e mama ta. Dacă e indulgentă va merge dacă nu s-ar putea să te pedepsească ceva zile şi după să te lase afară. Important e ca tu să ai un comportament ok în continuare indiferent de ce decizie va lua. Cu calm va fi ok! Baftă!
Te va ierta pentru ca e mama ta si orice ai face te va ierta.iti poti cere scuze pentru ce ai zis si sa o rogi sa uite si de pedeapsa si daca nu vrea ai putea sa o rogi sa o mute in alta saptamana ca sunt ultimele zile de vacanta.
A spus-o de supărare.Cum să nu te ierte? Eşti fiica ei, orice s-ar intâmpla. Cere-i scuze şi lucrurile se vor reglemanta.
Mamele sunt singurele persoane care isi iarta copiii indiferent de ce au facut acestia. Poate ca ai ranit-o, dar cu siguranta te va ierta. Oricum nu strica sa ii iei un buchet de flori si sa iti ceri cele mai sincere scuze.
O sa te ierte. Daca te rogi si te mai milogesti 100% ca n-o sa mai ai pedeapsa aia!
Bafta
Cu siguranta o sa te ierte e mama nu se poate altfel. E bine ca te-ai gandit sa-i ceri scuze. Si eu de obicei ma cert cu mama si ii spun niste lucruri pe care apoi le regret si imi vine foarte greu sa-i cer scuze dar totusi o fac. Ea o sa aprecieze gestul si probabil nici nu e suparata pe tine. Cat despre pedeapsa nu stiu ce sa spun... depinde ce fel de persoana e. De ex mama spune dar nu se tine de cuvant (ma amenintat de multe ori dar nu ma pedepsit niciodata ). Oricum ar fi tu trebuie sa faci ce e corect si sa ii ceri scuze . te pup si succes:*
cere`i iertare si daca nu merge nici asa zi sa te pedepseasca cand incepe scoala dublu :-J si asa ii scoala asa ca ) )
Pai poti sa vorbesti cu mama ta, si sa-i explici ca ai avut o zi proasta, si poti sa o rogi foarte frumos sa te ierte...si acum cum ti-e norocu