| Costea10 a întrebat:

M-am certat cu o prietena si...am fost la ea la soala sa-mi cer scuze, imi venea sa cad ingenunchi doar ca sa ma ierte. Mi-a zis " Daca te iert, ma lasi in pace? " Ce ar trebui sa fac? "Funda"batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| DragonFLoW a răspuns:

Singura sansa sa obtii ceva de la ea sau sati restabilesti prietenia cu ea... cand te mai intreaba "daca te ier..." ii zici " cum as putea sa te las in pace, tu esti prietena/iubita mea u esti cea care (zici si u aici ce crezi mai bun despre ea ) "dar fa-o intr-o maniera incat sa pari foarte loial ei si sa fii dispus la orice fara sa ai obiectii sau indoieli, chiar daca iti cere ceva imposibil doar ca sa mai scape de tine zi ca o sa faci asta, o sa te creada un prost initial dar sa nu faci asta fa ceva neasteptat pentru ea care sa o surprinda intr-un mod placut nu sa o sperii, momente ca astea ar putea fi bune pentru confesiuni daca o iubesti, oricum mai rau de atat nu se poate acum probail nu vrea sa te mai vada. daca o sa esuezi. ce o sa faca no sa vrea sa te mai vada vreodata sau o sa te urasca, dar daca nu faci nimic tot asa ramai, deci actioneaza.

2 răspunsuri:
| Sun life a răspuns:

SA o lasi in pace.Nu vezi ca nu`i pasa de tine? Ca doar o faci sasi piarda timpul`? Pote esti tu prea disperatthinking nu stiu nu te cunosc si nu vreau sa te judec. Dar iti spun daca se poarta asa cu tine inseamna ca nu-i pasa

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este ultima ei dorință trebuie să o respecți!
Pa, pa.