Da.ar trebui sa discutatsi toate 3.Bine eu daca as fi in locul tau as bate'o pe "amica" mea.Crede'ma aia nu iti e amica.la un momentdat o sa realizezi cine iti e prieteni si cine nu.Si poate curand vei realiza ca prietena ta cea mai buna nici nu merita osteneala, mai ales daca asculta ce zice o asa zisa amica.Nu te pun sa faci ceea ce iti spun eu, dar iti spun ce am invatsat pe propria piele si pe mine una sfaturile celorlaltsi ma ajuta f. mult.
Daca a ascultat-o pe amica aia nu iti e cea mia buna prietena(ori asta ori tipa aia a bagat bete in roate)Si nici ''amica'' ta nu iti e de fapt amica.Nu prea poti sa mai ai incredere in nimeni in ziua de aziIncearca sa discuti cu asa zisa amica si cu prietena ta. Daca nu merge asta e o sa gasesti pe cineva care sa te merite
Prietena ta o asculta p-aia?! de ce i-a spus sa nu mai vb cu tine? care a fost motivul? aia vroia sa va desparta pe voi sau ce...mai bine du-te si vb cu ea si daca nu vrea impusc-o!
Cred ca ar trebui sa le iei pe amandoua prietenele tale si sa discutati... Poate ca amica aceea vrea sa iti fure prietena. Mi s-a intamplat si mie.Adica poate ca amica aceea vrea o prietena numai pentru ea...Cred ca ar trebui sa'i explici prietenei tale ca o "amica" care iti spune ce sa faci si cu cine sa vorbesti nu e amica ta adevarata si ca ar trebui sa vorbeasca cu amica voastra si sa o faca sa inteleaga ca o fata poate avea mai multi prieteni, nu numai unul.
Sper ca te'am ajutat!
Fundita?