anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-am certat cu prietena mea cea mai buna cu 2 saptamani in urma...(din cauza unui baiat ) ne cunoastem de 3 ani.eram ca 2 surori si vreau sa ne impakam dar nu vreau sa fac eu primul pas( chiar daca eu am gresit adica si ea, amn2, mie imi place de un baiat si ea tot ii dadea like-uri la pozele lui, la status lui, si a pus si o poza cu el de cand era el mik la pozele ei, si i-am zis ca ma deranjeaza si ea tot a dat like-uri si intr-o zi nu am mai vb cu ea si m-a intrebat ce am dar nu am rasp. si a pus fratele ei sa ma intrebe si i-am spus, ) dar acum vreau sa ne impakam.eram ca 2 surori cryingdeci nu stiu ce sa fac. o am pe mess si pe facebook, dar nu vreau sa incep eu sa vb ...adica nu stiu ce as zice lol si ea mai are si poze cu mine pe facebok-ul ei dar eu ca proasta le-am sters toate cu ea sad

peste 2 zile e ziua e de nastrere am vrut sa ii iau un cadou dar poate zice ca am facut asta doar sa ne impakam/. nu vreau sa ma crada cine stie ce ...as vrea sa faca ea primul pas.( a mai avut o prietena care nu vb de 6 luuni si fata aia e si prietena cu mine...)

un sfat va rog ce sa fac sa ne impakam?

va rog... fundita...happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa cum sa ti zic,ea se cam face ca ploua si sincer daca sunteti cele mai bune prietene eu zic ca ea ar trebui sa ti ceara scuze daca stia de la bun inceput ca iti place de acel baiat. Cred ca daca nu ti a dat atentie nu i a pasat, si cu "cea mai buna prietena" nu prea mai exista asa ceva in ziua de azi nu ai de ce sa te mai miri si nu sti daca exista cineva care nu o sa te tradeze...
Iti spun eu sigur prietenii, hai sa zicem cei mai buni sunt cei pe care ti faci la gradinita, in rest sansele sunt slabe sa gaseti pe cineva de incredere...
Daca ti neaparat sa te impaci cu ea ai putea sa nu mai fi orgolioasa si sa vb cu ea ca totusi nu cred ca era fat frumos cu care te maritai big grin pentru baieti nu merita sa te certi cu nimeni pentru ca app toti sunt niste nemernici rolling on the floor)

3 răspunsuri:
| ShaDoW11 a răspuns:

Cel mai bine. faci tu primul` pas. dovedeste ca tii la prietenia voastra si vorbeste cu ea si impacati`va

| andreeah20mileycyrus a răspuns:

Cred ca ar fi cel mai bine sa faci tu primul pas daca astepti asta de la ea poate nu se va intampla niciodata daca tineti la pritenia voastra fa tu primul pas si incet incepe sa vorbesti cu ea si despre baiatul acela daca vorbesti cu calm o asculti si pe ea poate se va rezolva totul.si eu am o prietena care nu am vorbit cu ea 4 luni si faceam la fel am sters tot cu ea si altele ea cand ma vedea parea ca ar vrea sa ne impac si atunci am stat m-am gandit si am spus sa fac eu primul pas si s-a rezolvat acum vb cu ea de 1 an si suntem ca 2 surori sper ca te-am ajutat

| Change a răspuns:

Eu cred ca tu ar trebui sa faci primul pas.Intre prietene este o regula:"Nu va certati niciodata pentru un baiat(oricat de dragut ar fi)".Vorbeste cu ea si explica-i ce te-a deranjat dar las-o si pe ea sa isi spuna versiunea. sper ca am fost de ajutor. good luck!