| AdrianaBebe a întrebat:

M-am certat cu prietena mea cea mai buna...Din cauza ca ea ma cheama afara si prieteni de ai nostri o intreaba daca vine in parc cu ei si ea zice ca vine si ma intreaba si pe mine daca merg si eu si in acel moment ce face sa imi fie rau si nu pot sa merg si ea imi zice ca nu sta mult ajutati-ma cu un raspuns va rog

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă-ţi este prietenă bună, trebuie să înţeleagă că-ţi este rău şi nu poţi merge! Crăciun fericit!

| Forev3rAlone a răspuns:

Nu prea inteleg din ce cauza v-ati certat...
Te cheama afara sa iesi cu ea si cu prieteni de-ai tai.Bun.
Prietenii vostri o intreaba dcaa merge cu ei in parc.Ok.
Te intreaba si pe tine.Asa.
In momentul ala, iti e rau sau ceva de genul si nu poti sa mergi.Aha.
Ea iti zice ca nu sta mult.Ok...

Nu prea am inteles ce vrei sa zici, dar...cumva te referi la faptul ca te cheama afara si apoi te lasa singura? Pentur ca daca da, ei bine, fa-o sa inteleaga ca gresetse sau nu mai iesi! Daca tu tot iesi si tot te intreaba si tu tot nu mergi, si vezi ca se repta nu mai tot continua. Daca tu vezi ca se repeta nu mai iesi si gata!
Sau spune-i de la bun inceput ca nu mergi acolo.
Oricum, intr-un fel este si vina ta. Daca te lasa singura nu este o prietena adevarat, insa tu ai acceptat sa iesi afara.Si ea pentru ca nu e o prietena buna, a renuntat la tine in favoarea lor...
Daca am inteles, cam asa sta treaba.
Este vina amandurora.A ta ca tot repeti si ca tu iti asumi riscul, ca sa spun asa, iar ea pentru ca nu este o prietena adevarata!
Eu nu as iesi niciodata afara cu niste persoane, mai ales daca eu le chem, si apoi sa le las in favoarea altora.Nici macar daca nu imi sunt prietene bune.Nu mi se pare frumos si corect. Mia ales daca persoana este singura...mi se pare lipsa de respect si de cei 7 ani de acasa...

| AdrianaBebe explică (pentru Forev3rAlone):

Da la asta ma referam ca ma cheama afara si ma lasa singura mersi pentru raspuns.

| Forev3rAlone a răspuns (pentru AdrianaBebe):

Cu placere. Oricum, incearca sa vorbesti cu ea, calm, fara sa va certati.Si daca tot nu intelege, nu mai iesi cu ea.E foarte urat din partea ei, mai ales ca chiar ea te invita afara.Eu una daca as pati asa o data, nu as mai iesi cu persoana aia.
Sau, dcaa te mai invita afar, spune-i sa nu te mai lase singura. Poate intelege. Daca nu, nu numai ca nu are bun-simt dar clar nu ti-a fost prietena niciodata!winking
Sper totusi ca te-am ajutat, macar un pic!
Si iti urez Sarbatori Fericite! :*