| florynnaa a întrebat:

m-am certat cu prietena mea cea mai buna din cauza unei pitipoance.am fost plecata la verisoara mea si am stat cam.2 saptamana jumate si ea si-a facut alta prietena.am pus o colega sa se prefaca ca ne-am certat si sa o intrebe pe prietena ce parere are despre mine. a sp niste lucruri fft urate. sta cu aia mereu, si la mine nu se mai gandeste.am fost prietene mereu. am dormit la ea, am facut petreceri, am facut multe lucruri impreuna.si acum... din cauza unei ipocrite ne-am certat si s-a dus totul pe apa sambetei. ajutati-ma! cum sa procedez ca sa ne mai impacam? nu stiu ce are.suntem de 11 ani prietene.in 11 ani totusi se pot face multe big grinsi ea acum.parca nu-i mai pasa.nu stiu ce a patit. ori i-a bagat aia prostii in cap ca sa nu mai vb cu mine si chestii de astea... ori s-a schimbat ft mult.help!

Răspuns Câştigător
| MusicSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Pai... e cam dificil, dar se poate rezolva doar cu comunicarea! Trebuie neaparat sa vorbesti cu ea si cere-i sa fie sincera. Poate ca acea "ipocrita" i-a spus multe lucruri despre tine care cu siguranta nu sunt adevarate si a "momit-o" intr-un fel. Sper ca nu te deranjeaza ca si-a facut o alta amica in acele 2 saptamani cand tu ai fost plecata (spun "amica" deoarece "prietena" e prea mult avand in vedere relatia voastra")! Poate ca a vrut pe cineva care sa-ti tina locul temporar. Aici nu trebuie sa te ingrijorezi.
In caz ca ea o sa-ti spuna ca "s-a simtit mai bine in prezenta ei decat in a ta" nu o baga in seama! Sunt sigura ca asta este o scuza ieftina!
Spune-i ca tie iti pasa de relatia voastra de prietene de asa lunga durata! Poate ca ea este acum undeva pe la mijloc: a vrut o alta "prietena" cand nu erai tu, are de ales intre tine si ea, este mintita de aceea mereu... Trebuie s-o sustii intr-un fel dar convinge-o sa se mai gandeasca la ceea ce va alege. Voi doua aveti mai multe lucruri in comun! "Ipocrita" si-a ales un moment bun in care sa "actioneze" si sa va desparta. Se va rezolva!

Succes!

4 răspunsuri:
| ClaraZ a răspuns:

Ai incercat sa discuti cu ea? Sa o intrebi de ce te evita, de ce tea inlocuit cu cealalta? Oare nu poate sa fie prietena cu amandoua? Daca nu ai incercat, atunci fa-o.De ce sa mai fi prietena cu ea daca a spus lucruri foarte urate despre tine? Ok hai sa zic ca te inteleg. 11 ani de prietenie poarte ierta lucrul acesta care nu mi se pare deloc minor.Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu ea, sa vezi daca mai vrea sa mai fie prietena cu tine ca din cate vad nu prea cred ca doreste asta.Si daca nu vreaoh go on nu ai de ce sa te "injosesti" cerandui sa va impacati.Asa cum ea sia facut imediat alta prietena, la fel o poti si tu inlocui.Bafta:*

| Blablabla21 a răspuns:

Vorbeste cu ea cumva si spune-i sa`si aminteasca toate momentele petrecute impreuna si cate lucruri ati facut de`a lungul a 11 ani happy. Spune-i ca ea o sa aiba de suferit nu tu, pentru ca ce face ea nu e prietenie adevarata. Sper ca te-am ajutat happy

| MataaBa a răspuns:

Vorbeste cu ea! Cred ca e singura solutie.Totusi nu e cinstit din partea ei sa faca asta dupa 11 ani de prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai na nu stiu ce sa iti spun sun-o si vb cu ea