| alyna_4617 a întrebat:

m-am certat cu prietenul meu din cauza faptului ca imi este rusine sa-l kiss dar nu stiu cum sa o fac. si e prima data imi este teama sa nu o dau in bara plss ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Dreamin a răspuns:

Imi amitesti de mine laughing) nu stiam ce sa fac
eram asa emotionata, ma uitam la filme pe youtube inkercam aksa cu ursuuletii de plus rolling on the floor)))) Dar m-am agitat degeaba. e un lucru simplu care vine de la sine trebuie doar sati apropii buzele tale de ale lui si sa le misti si asa te iei dupa el, el o sa te stranga in brate atunci si tia o sati bata inima incat ai simnti ca iti iese din piept :X Laste purtata de val va fi binehee hee si daca ai sal mai refuzi nu-i frumos asa ca dai drumul tongue si :* :* :*

3 răspunsuri:
| Geeeo21 a răspuns:

Sarutul nu e ceva mecanic. adica nu exista o teorie pentru el! Sarutul vine de la sine pentru ca e ceva magic. ceva cu care nu o sa te mai intalnesti vreodata! Primul sarut nu o sa-l uiti niciodata, crede-ma!

| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Poi... e normal sa iti fie rusine.Si mai ales primul sarut trebuie sa fie ceva unic.love struck. Tu trebuie sa iti faci curaj si sa iti spui tie "e ceva simplu". Lasal pe el sa te sarute te va indruma el. Fa-ti curaj! Scuceskiss!

| Malyna_3600 a răspuns:

Primul sarut este unic dar nu ai de ce sa te temi, el te va indruma.
iti urez succes happy