| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Bună,m-am dat drept o fată pe Instagram, și mi am făcut relații am 500 de urmăritori și de la fiecare postare care o postează pe contul ei principal o pun în cel fake
Acum m-am trezit ca ma suna pe număr și am blocat o, după a dat mesaj pe wattsapp și a dat vocal maică sa ca are numărul de la poliție.și a zis să șterg contul, eu l am șters, și am întrebat o dacă mai am probleme dacă am șters tot, a zis ca nu, nu o să mai am nicio problm
Ce să sper acum? O să mai am? Ca sunt speriată de mor

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Dar inainte de a face faza asta nu erai speriata de mori? Cum ai ajuns la concluzia ca este o idee buna? Posteaza pe contul tau real daca iti place asa mult platforma, iar daca nu, lasa Instagram deoparte, nu ti-ar strica o pauza.Te poti trezi cu contul suspendat pentru astfel de lucruri si chiar mai rau.Citeste regulamentul.

| Nonameagain a răspuns:

Nu te-ai gandit deloc inainte de a face contul si a fura postarile. Acum, asteapta sa vezi ce urmeaza.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Ar trebui să știi ca furtul de identitate este o fraudă și consecințele în unele cazuri sunt destul de grave. Acum te poți aștepta la orice, dar e bine ca ai șters contul și ai comunicat cu mama fetei.