anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu acum 3-4luni si am incercat sa mai dau de el,sms-uri,la scoala,dar el nu ma baga in seama,m-am despartit intr-un mod f urat, dar il iubesc....Stiu teoria,stiu ca am gresit,ca sunt o fraiera, ca el sufera.Am incercat sa ajung la el, sa-i cer macar prietenia,doar sa-l salut,nici nu ma priveste in ochi, nu mai stiu ce sa fac...Va rog,niste sfaturi.(am incercat sa vorbesc si cu prietenii lui, sa fac cam orice lucru posibil)

6 răspunsuri:
| Mozurov a răspuns:

Prima data spune-mi de ce v-ati despartit ca sa inteleg.

| GenesisXD a răspuns (pentru Mozurov):

Pentru ca mie mi-a fost prea bine cu el, a fost o greseala de copil de 15 ani...A fost asa, o joaca pentru mine.

| Mozurov a răspuns (pentru GenesisXD):

Intai va trebui sa il faci sa te asculte.Si pentru asta va trebui sa ii atragi atentia impresionandu-l cu ceva. Ceva romantic.Si asta nu inseamna sa ii cumperi un cadou, sau ceva.

| Mareacluj a răspuns:

Nu il presa, lasa-l sa-si puna ordine in ganduri si probabil, cand va simti ca poate da uitarii cele intamplate, i se va mai inmuia sufletul. in orice caz, nu incerca sa-l faci sa te vada disperata dupa el, chiar daca esti, e important sa stie ca esti constienta ca ai gresit si regreti si atat. Insa nu il mai presa, lasa-l o perioada in pace, eventual saluta-l cand il vezi intamplator, fara sa fii prea insistenta. O sa ii treaca cu siguranta si piate in timp v-ati putea reimprieteni, insa daca esti prea agasanta o sa te evite si nu cred ca ti-ai dori asta.

| GenesisXD a răspuns (pentru Mareacluj):

Da,am incercat,adica nu il fac sa creada ca-s disperata, dar au trecut luni, sute de pauze si nu da nici un semn, adica pe bune, nici sa se uite la mine.

| Mareacluj a răspuns (pentru GenesisXD):

Probabil a fost foarte dezamagit. daca are suflet, o sa te ierte, chiar daca n u va mai fi ca inainte, veti putea fi macar amici