| Janie a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu acum o luna.Ne-am certat si ne-am despartit. El a vrut asta.Eu i-am mai cerut o sansa, a ezitat dar ochii mei inlacrimati l-au facut sa renunte la decizia lui. A doua zi mi-a zis ca. nu poate sa mai fie la fel iar eu am ramas cu ochii in soare. El face parte din gasca mea de prieteni cu care imi petrec timpul si il vad foarte des.Nu am mai insistat sa ne impacam pentru ca. nu vroiam sa par obsedata. Am incercat sa trec peste dar se pare ca e destul de greu. Eu nu am mai vorbit cu el, daca ma intreba ceva il priveam dar nu raspundeam. Unii zic ca se uita foarte frumos la mine iar cand vorbesc cu prietenul lui cel mai bun se uita urat pe el. El e mai copilaros si imi este greu sa cred ca ar fi macar putin afectat de despartire.Am inceput sa vorbesc din nou cu el deoarece il vad si stau foarte des in preajma lui. Uneori visam acelasi lucru.Nu stiu ce sa mai cred...Am nevoie de un sfat

1 răspuns:
| soare a răspuns:

Pai daca aveti prieteni comuni te pot ajuta ei sa afli daca el e gelos si chesty din astea poate ca inca mai tine la tine dar ceva anume il tine la distanta