| Lyndsey a întrebat:

M-am desprtit de o luna de iubit si nu am prea vorbit.Ne-am despartit pentru ca el(in timp ce era cu mine, intr-o relatie)ii spunea altei fete prin mesaje"te iubesc".Am aflat intamplator de la o colega(sunt intr-a 7-a, iar el intr-a 10)...Si-a cerut mii de scuze, dar ma minte si nu vreau sa mai fim iubiti(nu am mai vrut).ok.ma suna la cateva zile(noapte pe la 11-12)iar eu sunt la scoala si trebuie sa maculc pe la 10 si avand telefonul pe silance,nu aud ca ma suna,ci vad a doua zi dimineata.el e din oras si ne intalnim adesea, dar nu ma saluta.noi am incheiat relatia cat de cat frumos,si i-am zis sa ramanem prieteni,dar el a zis ca vrea iubiti.i-am zis ca nu.l-am iertat, dar i-am zis ca nu o sa mai fim impreuna.As vrea sa il intreb de ce nu ma saluta sau de ce nu se uita la mine cand ne intalnim.Eu vreau sa ramanem prieteni.As vrea o formulare pentru un mesaj pe messenger, sa-i las un mesaj in care sa ii zic ca nu m-am asteptat sa nu ma salute(l-as fi salutat eu dar era cu un baiat si nu as fi vrut sa se inteleaga altceva). Vreau un mesaj frumos.Credeti ca ma mai place? Multumesc(funda).

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Hey. Ai spus-o chiar tu, baiatul e a 10a.
Orice ai spune acum, el e mai trecut prin viata ca tine stie cum merge treaba si cum sa faca o fata sa se gandeasca mereu la el.
Asteapta sa vada daca ii pici in plasa. Oricum poate oricand sa se dea la alta, adica nu te asteapta pe tine.
Si poti sa-i zambesti si sa-i faci cu mana pe strada, sa vada ca tu esti ok si ca nu te impresioneaza cu nimic.
Eu nu inteleg de ce mai vrei sa fii prietena cu el. Eu cand ma despart de cineva nu mai vreau sa-l vad, la ce mi-ar folosi. oricum nimic nu va mai fi la fel.
Trebuie sa ai motive bune sa te desparti de cineva, in cazul tau asta denota ca inca il placi si ca il vrei pentru tine.
Deci nu erai pregatita sa inchei relatia ( nimeni nu este), tb sa treci peste.
Succes! ^^

4 răspunsuri:
| BIS99 a răspuns:

Nu ştiu ce să zic. Cred că vrea să te şantajeze într-un fel pentru. a redeveni un cuplu. Eu zic să-i scrii aşa:
"Dc nu mă mai salutzi pe str? Am zis ca ramanem prieteni, nu? worried straight face. Tu încă ma mai plaki? Zi sinker si poate iti mai acord o shansa." sau scrii frumos dacă îţi place să scrii ca la carte cum scriu eu.

| Lyndsey explică (pentru BIS99):

Oare face lucrul acesta intentionat, pentru a vedea daca euvreau sa fim prieteni sau pentru ca nu vrea sa creada ceilalti prieteni ai lui ca este intr-o relatie cu mine?

| BIS99 a răspuns (pentru Lyndsey):

Sigur îl face intenţionatwinking