| Anamaria6384 a întrebat:

M am gândit ca as fi pregatita sa ma culc cu prietenul meu. suntem imperuna de 4 luni și el fiind cu 4 ani mai mare decât mine a înțeles și ma așteptat fără sa ma preseze. Doar ca am o mica teama ..cum as putea sa îl întreb dacă va mai dori sa fie cu mine și după? L-am mai întrebat ceva de genul și ne-am certat a spus"dacă așa ma crezi mai bine nu mai vorbim".cum as putea sa pun"problema "fără sa mai spună ca îl jignesc?

Răspuns Câştigător
| Corina92 a răspuns:

Daca tu te simti pregatita atunci inseamna ca iti asumi si riscul acesta, nu ai cum sa stii ce e in mintea unui om, pe parcurs descoperi daca v-a mai fi langa tine sau nu, sunt unele decizii pe care le luam in viata si sunt la risc...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa stii sigur daca o sa mai stea cu tine dupa sau nu. E ruleta ruseasca asta. Nu ai cum sa iti dai seama dinainte. Soarta

| siriusblack98 a răspuns:

Ceva imi spune mie ca voi nici 18 ani nu aveti sau cel putin tu, de el nu stiu.Adevaru' e ca si mult te-a asteptat 4 luni.Care sunt sansele sa iti dea cu piciorul dupa? la fel de mari ca cele sa nu o faca.Nu ai cum sa stii la sigur si nici cum sa-l intrebi lucrul asta.Intre noi fie vorba, de parca si ti-ar spune ''da, am de gand doar sa te f*# si dupa te las'' ca nu e fraier sa faca treaba asta pricepi?! Ca dupa aceea, ramane la manuela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar crezi ca iti va spune:"Pisi, stii ca, dupa ce facem sex, eu am sa ma prefac ca nu te-am mai vazut in viata mea.Nu e nicio problema, nu?"
Risti. Daca tine la tine, probabil va continua relatia. Daca nu, asta e.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar nu esti deloc pregatita sa faci pasul asta, ai zero incredere in el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa iti dai seama daca o sa te paraseasca sau nu.
4 luni de relatie e putin, mai ales ca nu aveti o relatie serioasa de lunga durata isi poate gasi oricand pe alta si sa te lase.

| Adry05 a răspuns:

Daca a stat deja 4 luni cu tine logic ca tine la tine si nu te vrea doar pentru aia. Daca era genul ala de baiat statea dupa tine maxim o luna