| Aleeeeeeee a întrebat:

Buna happy M-am hotarant! O sa ii spun colgului meu ca il plac ( v-am maivorbit eu despre el ). M-am gandit si o sa ii spun asa,, Mai demult, auzisem ca iti placeam, ei bine acum cred ca eu te plac, ar putea fi reciproc? " ce ziceti e buna ideea? Daca va fi cu baieti o sa ii spun,, Baieti, vi-l imprumut si eu putin, promit ca vi-l aduc inapoi viu si nevatamat " sau nu stiu inca ce o sa le spun. Cum credeti ca va reactiona? happy happy sunt foarte emotionata.

9 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Hei mi se pare o idee bunahee hee. Cred ca, daca, te place va fi placut surprinshee hee.Succes.si sa ne spui cum a reactionathee hee.>:d

| JustShadows a răspuns:

Buna!happyPai ceea ce conteaza nu este neaparat metoda prin care il.aduci fata in fatahee heeCi rezultatul discutiei. E ok in prima faza, important este sa ii vorbesti sincer, si sa speram ca si el are aceleasi sentimente pentru tine.
Ai grija de tine!happy

| Bebelushaaː a răspuns:

Mi se pare ok cum zici tu. happy
Multa bafta si sper sa reactioneze cat mai bine :*

| foxi a răspuns:

Esti cam fitoasa! dar cred ca va merge! o sa-i placa!

| laurika_3432 a răspuns:

E foarte buna ideea tahappy merita incercata si metoda asta.big grin daca u zici ca te place atunci nu se va rusina si va sta de vorba ca tine si va veti intelege superbig grin parerea meabig grin fundita?:X

| Anonim_5618 a răspuns:

Baieti, vi-l imprumut si eu putin, promit ca vi-l aduc inapoi viu si nevatamat

suna stupid, sincer

parerea mea, ce as face:

buna prima idee
Mai demult, auzisem ca iti placeam, ei bine acum cred ca eu te plac... si il :* day dreaming

si daca e cu baietii... vi`l fur putin laughing
:*

| Genius8 a răspuns:

buna, indiferent cum va actiona e imporatant sa-i spui ce gandesti daca nu poate vei regreta. eu cred ca va reactiona bine daca nu imi pare sincer rau. dar totusi eu cred ca ai sanse 99% sa te placa. succes

| spywar3 a răspuns:

Depinde de baiat... parerea mea e ca va reactiona bine. pentru ca nu se uita usor o " dragoste " sau pur si simplu daca placi o fata. poate va veti combina. dar sincer nu ar fi o idee mai buna sa ii dai semne ca il placi si daca va fi reciproc se va intampla ceva? happy

| SuNN1z0r a răspuns:

Faci cum ai zis ca e o idee bunawinking bafta big grin