| eu! a întrebat:

Buna!
M'am imprietenit cu un tip pe mess acum 1 an.nu sta ff departe de mine, vorbesc ore intregi cu el pe mess la telefon.eu sunt o fire mai nebuna, glumeata.si el la fel radem mereu impreuna.acum cateva zile. el a fost la un consurs sportiv cu niste prieteni de ai lui.si a castigatlaughing maine se duc iar si a zis ca o sa concureze pentru mine si o sa castige.azi tot din gluma asa a zis ca el plange si sufera dupa mine si eu nu fac nimic pentru el.si parea serios si mai are momente cand imi spune chestii de genu ca tine la mine ca orice face e pentru mine si imi permite multe adica el se enerveaza ff rau daca ii da cineva cu palma peste fata sau il trage de >par:" si am incercat si eu sa vad ce reactie are si s-a enervat putin dar a zambit si a tacut.credeti ca simte ceva pentru. mine? eu nu vreau sa il ranesc deoarece i'am cam dat de inteles ca eu vreau sa fiu cu unul din prietenii lui si se cam supara cand aduc vorba de acest prieten. tin la el ca la un frate si pot vorbi cu el orice, ma ajuta si ma sprijina de cate ori am nevoie. nu vreau sa il pierd

1 răspuns:
| luciana200972 a răspuns:

Pai incearca sa-l faci sa inteleaga ca pentru tine este un amic si atat pentru ca el simte mult mai mult pentru tine, ai grija sa nu-l ranesti.