Uite ce cred eu. Tu nu te-ai indragostit de el. Ca il placi, da. Sau ti-a picat cu tronc, cu siguranta. Insa pana la a simti ca esti indragostita e nevoie de mai mult.
Ce-ti sugerez sa faci: afla care ii sunt pasiunile, intereseaza-te, deschide subiecte de discutie care sa-l captiveze, care sa-i atraga atentia. Fa-te placuta.
Cel mai important cred eu: nu umbla dupa el mereu, lasa-i spatiu, obisnuieste-l cu prezenta ta, cu discutiile dintre voi, apoi mai faci cate o pauza mica, pentru a vedea cum e fara tine, pentru a-ti simti lipsa.
Asta e parerea mea vezi tu ce faci.
Sa ate pregatesti pentru viata si sa faci tot ce este mai bine pentru viitorul tau, si daca dupa cativa ani tot nu te va placea el, te vor placea altii, ca doar nu s-au terminat baietii draguti si seriosi in lumea asta, si nici tu nu trebuie sa primesti tot ceea ce-ti place ca doar nu esti printesa Pompadur!
Daca esti frumoasa si stii ce vrei il poti obtine pe acel baiat cu usurinta. Fetele pot avea orice baiat, dar baietii nu pot avea orice fata.
Acum sincer daca nu te place si nu vrea sa aiba o relatie cu tine ..nu poti face nimic " daca esti frumoasa poti
Asta se va intampla sau nu.Ideal este sa ii arati mai intai cat de buna prietena ii esti. Magia va veni odata cu trecerea timpului si apropierii dintre voi. Eu am patit un lucru similar, ba chiar era indragostit de alta fata si totusi s-a indragostit de mine pentru ca i-am fost o prietena foarte buna.
Frumusetea nu e totul. poate sa nu valoreze nimic daca nu este ajutata de personalitate.
Trimite-i un joc si cind va alege o litera sau o cifra tu sa schimbi ideplinirea cu un sarut sau o intilnere.
loveiubire întreabă:
Anna04 întreabă:
anonim_4396 întreabă: