anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit de unul din cei mai buni prieteni de-ai mei. El mereu se da la mine, si vorbim adesea, dar doar daca il bag eu in seama! Nu stiu de ce, dar nu numai cu mine e asa! Ma refer pe mess. Ce sa cred? Ma place sau nu? Mentionez ca noi dintotdeauna am vrajit si ne dam :X si avem incredere unul in altul, dar ma gandesc daca il intreb daca ma place cu adevarat o sa isi piarda increderea. Si fata-n fata mereu stam impreuna si vorbim, repet, avem incredere unul in altul. Ce sa cred? fundita! Si voturi.

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Aveti o prietenie frumoasa.Eu cred ca si-a dat seama ca il placi.Tu ar trebui sa incerci sa fii matura si sincera cu el si sa ii zici ce simti pentru el. Aveti incredere unul in altul ceea ce este foarte important.Nu are rost sa fii doar amica cu o persoana la care tii si simti ca prietenia numai e aceeasi.Macar incearca.
Acum daca totul merge bine,sunt fericita pentru tine, daca nu, nu neg posibilitatea ca prietenia voastra sa se schimbe.Dar daca el e un baiat inteligent va stii sa o mentinahappy

4 răspunsuri:
| Kimy_8371 a răspuns:

Cred ca e putin mai timid, si de aceea se da la tine doar daca il bagi in seama, ii este frica sa nu il respingi. Este clar ca ii place de tine, dar pentru siguranta ta il poti intreba, pana la urma asta este si daca o sa se supere...o sa treaca.

| eoooo a răspuns:

Nu uita este mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie...dai semne ca il placi si daca e asa iti va spune el primul si atunci ii vei spune si tuh.nu incerca sa grabesty situatia eu eram prietena ff buna cu un baiat dar de cand mi-a spus ca ma place m-am indepartat de el fiindca eu nu il placeam dar cu alt baiat am fost prietenii ff buni pan amia zis ca ma place, ...am fost impreuna bine ne'am despartit dar suntem si acum cei mai buni prieteni tongue

| DaRiUsMaN13 a răspuns:

Eu zic ca aveti o pritenie foarte dezvoltata stii ce mai bine fa-ti curaj si intreaba.Nu va fi asa rau daca il intrebi, decat sa iti placa tot in secret! funditaaa?!

| AndrA8 a răspuns:

Pai daca il intrebi daca vreti sa ie ceva intre voi... ar putea sa iasa aceva bun avand o relartie de multa durata. Pe de alta parte daca sunteti impreuna si va despartiti iti poti pune prietenia in pericol:-