Du-te și tu să te spovedești, dacă nu-ți poți stăpâni fricile, măcar îți iei de o grijă. Sincer nu e bine să faci chestii de genul, pentru că deschizi portaluri, așa se spune, și atragi energii negative, entități. Cu cât crezi mai mult, cu atât v-a pune frica stăpânire pe tine. Am făcut și eu pentagrame, incantații, s-au întâmplat lucruri bizare și am înțeles că nu e de joacă. Dar nu îmi este frică. Poate totul este o pură coincidență.
Ouija, blue baby, hide and seek, cred că îl cunoști și altele sunt jocuri demonice, care fac apel la ritualuri, și incantații pentru trezirea spiritelor.
Cred că mai venerat este diavolul decât Dumnezeu în ziua de azi prin filme horror, costumații sinistre etc.
Deja cele mai bune filme sunt considerate cele horror regizori știu ce vor oameni șânge, durere, tortură, frică, etc. pentru a avea success.
Aproape că ne-am obișnuit cu tot ce înseamnă frică, tăieturi cu cuțitul, retardați fără cap iau ca exemplu din filme pentru începe o crimă de aici criminalitatea înflorește în toată lumea neputând fi oprită este groaznic și continuă mai departe cu noi tehnici de crimă.
Este o posibilitate foarte mare sa fie ceva psihic. Oricum este un pacat foarte mare ce ai facut tu si ar trebui sa mergi la spovedit.