| Kristinake a întrebat:

Buna,m-am mutat cu traiul in Spania,si acum logic invat si aici, trebuia sa fiu clasa 10 insa, profa mi-a zis ca sa ma adaptez un pic cu cei din a 9 a si daca ma voi deprinde, o sa invat in 4 eso(cl.10) in fine,astazi a fost a doua zi de cand am plecat la scoala, si treaba e ca in 3 eso (cl 9) eram in prima banca,si niste nemernic/e arucau cu hartii in mine,sigur ca nu e placut, si nici nu prea am prieteni pe acolo si nici nu pot vorbi bine... crying Ce pot face?
PS:Un baiat din clasa mea m-a intrebat ce fac de halloween si daca mama imi va da voie pentru toata noaptea? Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, eu le aratam degetul mijlociu la cei care aruncau cu harti, adica nah, sa le arat ca nu sunt o papagalitalaughing
Dar tu daca taci si inghiti e binebig grinmaine incearca altelelaughing ia vezi vi descentrata din Spania?

| Kristinake explică (pentru Liviu):

Asta si am facut chiar daca era lectie laughing acum s-a schimbat lucrurile.

| Checherita_Raducu_Mihai_1991 a răspuns:

Trebuie sa-ti fie greu la inceput. Insa parerea mea este ca mai bine asteptai un an si invatai spaniola separat. Iar cand intrai la liceu faptul ca stiai limba numai facea vizibila diferenta dintre tine si restul.Constituie un avantaj major sa stii limba pentru a te adapta in noul liceu.
Cat despre Halloween. Daca vrei sa mergi, ii poti spune mamei sa te lase pentru a putea socializa cu noii colegi. Si ca daca te lasa o sa te intelegi mai bine la liceu cu ei.
INSA FOARTE IMPORTANT. SA INCERCI SA NU LE STRICI SEARA. DACA TE-A INTREBAT "daca poti toata noaptea" si tu zici DA, atunci toata noaptea sa ramai. Sa nu te duci si la jumatatea serii sa pleci. Trebuie sa te adaptezi..si prin asta inseamna sa faci ca restul. Asta este la inceput.