anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M.am mutat dintr-un oras in altul si abia ca m-am acomodat. De la bunici la mama. Inainte sa vin, ei au cumparat un catel. Mama mea a fost ceva de genul stau cu el 3 zile si apoi...nu stiu. L-au tinut intr-un fel de anexa/camera la subsol unde stau niste Filipineze...Nu ca as fii rasist, dar sincer nu ma incanta prezenta lor. Acestea s-au ocupat relativ ok de el, adica l-au tinut in viata. De cand am venit eu, am mai incercat sa-l aduc in casa, dar mama mea si tatal vitreg nu sunt de acord. Mi-au zis ca "il zboara pe geam" daca il aduc in casa. Ce naiaba?! Sa iei un catel, sa-l tii trei zile si apoi sa-l dai dracului nu e treaba buna...nu asta inseamna. Cum imi pot convinge oare parintii sa-l lase in casa? P.S : Este si Bichon Maltez, deci...

2 răspunsuri:
| 2B a răspuns:

Hmm! Ce problema rea ai, scuze dar nu stiu daca o sa te ajute raspunsul! Sincer si eu trec cam prin aceeasi problema si eu am Bichon Maltez, numai ca e cam obraznic si mega super activ nu sta locului nici o clipa! Trebuie sa-l tin in lantur!(Glumesc)Mie sincer imi place de el dar tatal meu vrea sa scape de mult de el dar eu si mama nu prea i-am permis chiar daca face multe prosti totusi este caine, si cam asa sunt caini! Nu prea le ai ce sa le faci asa e natura lor! numai ca am vazut ca tu nu ai mentionat daca al tau nu este obraznic! Asta depinde de parinti tai poate nu le plac caini sau cred ca va face multa mizerie si ca va trebui sa plateasca,, vacinarea mancarea etc! La chestia asta nu prea ai ce sa faci spune-le ca ai tu grija de el si ca tu o sa fi responsabil de el! Si poate o sa inteleaga sa-l lase in casa! La mine eu inca ma mai lupt cu taicamiu! Sa-l pastreze lui nu-i prea plac caini! Dar poate ca intr-o zi o sa inteleaga poate ca va fi la tine la fel ai rabdare! Si cum am si spus:fi tu responsabil de el! Sper ca te-am ajutat mult success in continuare!

| SfatR a răspuns (pentru 2B):

Da, multumesc.in legatura cu raspunsul tau : Ba da! De fapt, este vorba de educatie. Rasa asta este o rasa jucause. Nu e obraznic sau alte chestii de genul asta, dar trebuie sa intelelaga ce este "Nu-i voie!" Al meu a fost mai jucaus, dar l-am scos afara si dupa l-am adus inauntru, unde era doar curios. daca mirosea un loc unde a mai facut, facea din nou. Am pus in locurile alea apa cu otet in cantitate mica si nu mai facea.sunt site-uri pe net, o sa te ajute. P.S : Royal Canin e cea mai buna pentru. ei