Dar thu de unde stii ca te'ai nascut fara himen? Ai fost la medic? Daca ginecologul a depistat asta, el iti poate da o hartie la mana, sau ceva de genu. sau nu stiu ce n care sa scrie ca nu se cunosc eventualele relatii sexuale. Pur si simplu. dar nu cred draga mea ca te ai nascut fara himen. Si inca ceva, daca te iubeste cu adevarat te crede, sincer iti zic. Si un barbat experimentat si cu capul pe umeri face diferenta dintre o virgina si una versata. Te am pupat, si sper ca te am ajutat pa pa!
Iubirea lui pentru tine e conditionata de virginitatea ta? Daca te-ar iubi cu adevarat, nu l-ar interesa ce a fost inainte sa il cunosti pe el, ci doar ce va fi de acum incolo, asta e parerea mea.
Doamne ce om`!
mai cunosc eu asemenea specimene`
care nu cred`lucrurile astea...
thu` incearca sa-i explici si sa dati impreuna un search pe google sa se convinga`
sau de ce nu sa mergeti impreuna la un ginecolog sa va explice mai exact sa ii explice
Mult noroc!
sper ca ti-am fost de folos
Explica-i ca asa te-ai nascut, daca nu te crede, ia-l de mana si du-te la medic cu el. Sau la parinti tai, care cred, ca stiu ca te-ai nascut asa.
Daca prietenul tau nu te crede pe cuvant in aceasta problema, atunci cu certitudine nu te iubeste si nu te merita. Tu nu esti o gaura cu aparatoare, esti o femeie intreaga, cu trup, chip, minte si suflet. Pentru asta ar trebui sa te iubeasca, nu pentru un himen, integru sau nu. Orice barbat normal la cap te-ar crede fara discutie daca te-ar iubi.
LEYLA1 întreabă: