| RoX_6698 a întrebat:

M-am rugat de mama sa imi dea gaura in ureche si a spus ca pe 8 martie mergem sa imi faca gaura, dar am auzit ca pot sa fac nu stiu ce boala. Despre ce boli poate fi vorba? Ce risc? Fundita!

4 răspunsuri:
| speranata a răspuns:

Nu stiu cine te-a mintit multi copii au gauara si eu nu am auzit de vreo boala. Stai linistit/a
te pup dulce pa-pa :h

| THC26 a răspuns:

Nu poti sa faci nici o boala daca iti faci cu pistolu. Si nu doare deloc. Am si eu gaura in ureche si nu e nimic grav.

| Suzzy_5903 a răspuns:

Buna :* te aigur ca nu o sa patesti nimic eu mi-am dat doua si nu s`a intamplat nimic.Nu te lua dupa lume ca vorbeste numai prostii.Eu mi-am dat doua gaurii si nu am facut nici o infectie si nu am nici o boala.Trebuie doar sa ti acel cercel medicinal pe care ti`l pun ei acolo cand iti dau gaura ca sa nu ti se infunde.Atata tot.Stai fara griji ca nu patesti nimic! Funda?:X

| CяysƧ a răspuns:

Nu o sa patesti nimic daca nu te gandesti la asa ceva eu mi-am facut singura doua cu ac nesterilizathee hee si nu am patit nimic in plus am si in nas si nu am avut problema happyAsa ca stai linistita oricum daca patesti ceva o sa te vindeci repede