| MiruFcrb a întrebat:

M`am saturat de colegii mei noi, care au impresia intotdeauna ca eu si prietena mea ii barfim pe ei, ca spunem numai lucruri urate. Nu stiu ce sa mai incerc sa fac, am vorbit cu ei, m`am comportat frumos... dar m`am saturat sa fie la fel! Doar 3-4 colegi stiu cum suntem noi doua de fapt, si sunt cativa care spun numai chestii urate despre noi si toata lumea ii crede. Ce mai pot face? (Funda)

5 răspunsuri:
| denysa a răspuns:

Incearca sa le spui si acelor 3 4 colegi sa vorbeasca cu ei sa se clarifice iar daca nu se poate nici cum... apeleaza la diriginta. si am patit si sti ce am facut? nu i-am bagat in seama o perioada de timp si dupa accea tot ei au inceput sa se comporte frumos ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat si acum ne intelegem destul de bine. adica ce sa zic. macar un ceau ce faci ne zicem happy

| Doodle_8466 a răspuns:

Salz tongue. pai eu zic sa nu ii mai bagi in seama si daca vrei sa fii pr cu ei nu are rost daca is niste prostii aia nu is prieteni... distreazate cu colega t a si aia 4 baiezi si nu ii bagatzi in seama sa zic ca vor uh gadeste ca is niste fraieri invidiosi... tongue nu ai nev de pr ca aia lasa-i sa zica ce vor o sa aiba ei candva nevoie de ajutorul tau sau o sa vada cum esti uh de fapt dar atunci presupun ca va fi prea tarziu sper ca te-am ajutat big grin bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin asta. poartate frumos in continuare si lucrurile o sa se asheze (cel putin asa sper:-s)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin asta. poartate frumos in continuare si lucrurile o sa se asheze (cel putin asa sper:-s)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Pai din cate ai zis este clar ca nu ai cu cine sa te intelegi! Eu zic sa discuti cu diriginta, sau dirigintele si sa ii explici in amanunte, fi sincera, pentru ca ai dreptul sa iti exprimi opinia si sa fii ascultata!happy

Pa, pa.