| Andreea5555 a întrebat:

happy m-am saturat de scoala laughing nu mai stiu ce sa fac sa nu merg imi dati niste ideii bune va rog frumos! (in afara de febra si dureri de burta.laughing ) Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| elenis85 a răspuns:

Stiu cum e sa nu ai chef sa mergi la scoala, eu am fost campioana la tras chiulu, dar crede ma ca cel mai bine e sa mergi, eu in clasa a 12 a am fost exmatriculata din cauza asta si mi a fost f greu sa revin inapoi, f, f greu, acu poate ti se pare o prostie si o pierdere de timp scoala dar nu e chiar asa, crede-ma ca e cea mai frumoasa perioada din viata ta, stiu ca pe o ureche iti intra pe alta iti iese ca asa a fost si la mine. tu acum ai prins gustul lipsitului de la scoala, incearca in momentul in care iti vine cheful sa chiulesti sau sa nu mergi sa ti alungi orice gand si sa mergi in continuare ai sa vezi ca incet, incet o sa ti placa din nou, dar na e un pic mai complicata faza cu placutul scolii, sa fim seriosi 1 % daca intr-adevar iubesc scoala, dar na e o etapa din viata noastra pe care trebuie s o traiam si ...crede ma scoala iti lasa cele mai frumoase amintiri, nu te gandi la profi( dar si acestia peste ani te vor amuza teribil) gandeste te la prieteni la traznaile din pauze la copiatul la lucrari, senzatii tari, fa din ideile naspa adrenalina curata si ai sa vezi pe urma ce tare o sa ti se para scoala. succes

| dubstep97 a răspuns:

Degetica

| Andreea5555 explică (pentru dubstep97):

Mata happy

| dubstep97 a răspuns (pentru Andreea5555):

Ai zis fara febra si dureri de burta