| LoveIsTheAnswer a întrebat:

sad M-am saturat, deci chiar nu mai inteleg nimic, un "baiat" la care tin ca la ochii mei din cap si il iubesc mai mult decat orice mi-a dat mesaj aseara ce sanse sunt ca noi doi sa fim impreuna sa o intreb pe mama daca e de acord cu relatia noastra (eu avand 16 ani) si el 30... straight face in fine, eu am vorbit cu mama si a fost de acord pana la urma stiind deja de demult ca eu il iubesc enorm pe el si mi-a spus ca e alegerea mea sa ma gandesc foarte bine sa nu regret mai tarziu. A doua zi acest baiat a vazut-o pe maica-mea si a intrebat-o el personal daca este de acord ca noi sa fim impreuna si i-a spus ca da, el asigurand-o ca ma iubeste si ca va lasa relatia care a avut-o pana acum, dar nu a fost asa, adica el este impreuna cu o fata de aproape 5 ani de zile,(ea avand 19 ani)el nu mai tine atat demult la ea din diferite motive si a incercat de multe ori sa se desparta de ea, insa ea se tine incontinuu de el il suna il cauta ii da mesaje, nu il lasa in pace nu intelegeca el vrea sa puna punct relatiei.
Intrebarea mea cea mare este ca de ce a mai vorbit cu maicamea daca el inca nu s-a despartit de ea? Nu mai inteleg nimic crying

Răspuns Câştigător
| Ađııa a răspuns:

Poate ca ii place de tine si a vrut sa se asigure ca si ai tai sunt de acord si aproba relatia voastra.
In privinta celeilalte...o sa ai de furca. Din cauza aceleia o sa aveti numai necazuri si o sa va certati foarte des din cauza ca ea o sa se gaseasca sa'i dea mesaje exact cand te astepti tu mai putin si pe tine o sa te puna intr'o lumina proasta,mai ales daca sunteti cu prietenii sau, mai ales, rudele. O sa apara speculatii ca te inseala si chestii si asta o sa bage raca intre voi...
Ar fi bine sa discuti cu el despre problema asta si sa clarificati.Sa ii spui ca tu vrei sa fii fericita cu el si asta nu se poate intampla pana nu scapa de acea...pacoste. big grin
Sper ca te'am ajutat. :*

0 răspunsuri: