Hey, nu mai fi trista Uite de timiditate nu te poate ajuta nimeni sa scapi, asta se vindeca singura pe masura ce inaintezi in varsta, eu sunt baiat si asa am fost si eu si cred ca mai sunt si acum si degeaba ma straduiam sa scap de asta, dar era in zadar, asta e ceva din noi, o emotie care nu poti sa o controlezi si nu cred ca este neaparat rea aceasta, mie imi plac fetele timide si linistite, nu incerca sa fi altceva decat ceea ce esti pentru ca nu vei reusii, fiecare este lasat sa fie intr-un fel si asa va fi, la un moment dat te vei schimba si nu vei mai fi atat de timida, crede-ma , uite daca vrei sa te mai ajut, pot face asta pe mess, id meu cryss.cryss32, daca vrei, si eu sunt o persoana timida
Stai linistita orice invat are si un dezvat...Incearca sa socializezi mai intai online cu anumite persoane, dupa aceea, dupa ce le cunosti o sa iti fie usor sa vorbesti cu ei si fata in fata. Asa am fost si eu si la mine aceasta varianta a dat roade... Sper ca te-am ajutat! Cu drag Alle Pupici
SI eu am avut problema asta ...si te sfatuiesc sa iti deschizi un blog undeva unde poti sa te exprimi liber, fa-ti prieteni pe internet, joaca un joc online cu alti utilizatori, inscrie-te intr-un fanclub