| Loredana96 a întrebat:

Buna,m-am trezit intr-o dimineata cu cindul ca am cancer la cap, nu stiu de unde, se pare ca am visat si tin minte doar putin din acel vis.De atunci ma tot ingrijorez. Vreo 2 zile am avut dureri de cap, i-am spus mamei si ea a spus ca e din cauza soarelul, ca am fost la mare in timpul cela.De vreo jum de an imi amorsteste un picior in somn,si ma trezesc mereu ca nu mi-l pot misca,citeodata imi amorteste o mana,chiar si cind stau la calculator,i-am spus si asta mamei dar ea nu a zis nimic.
Nu imi pot gasi linistea, si nu stiu cum sa ii spun mamei ce ma doare, ce gind ma apasa.
Vreau sa spun ca am 14 ani, si nu am suferit boli de cap decit ca am cazut odata jos cind aveam 10 ani, am avut comotie cerebrala dar am primit tratament si totul era bine.

5 răspunsuri:
| ghorghe123 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic.Acelasi cand l-am avut si eu, ca aveam cancer.Si matusea mea este asistenta si i-am spus.Ea mi-a spus ca este o prostie.La cancer ai dureri insuportabile, deci te alarmezi degeaba.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Eu zic sa te linistesti. Ni se intampla tuturor sa ne panicam, crezand ca Doamne fereste, avem vreo boala din cauza ca ne doara acea zona, sau cautam pe net si ne da acest verdict.
Si ce treaba are cancerul cu amortirea mainii sau a piciorului? Amorteste pentru ca dormi probabil pe el, si mie mi se intampla.
Capul te poate durea si pentru ca ai stat in curent.
De obicei subconstientul nostru lucreaza creeandu-ne senzatia de durere. Incearca sa nu te mai gandesti la aceste prostii. Sigur se intampla din cauza plictiselii. big grin

| Naturals a răspuns:

Si eu am avut gandul asta...si am fost sa'mi fac analize, si la analize mi-a aparut ca am mai multe celule albe, poate ar fi mai bine sa-ti faci totusi un test de analize.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Este și autoinfluențarea dacă nu te mai gândești la asta poate trece, uităte la un film ieși cu prieteni.
În legătură cum amorțești poate fi și din cauza poziiți în care adormi, patul prea tare, o zonă încordată din anumit poziții pe care ai avut-o ziua, încearcă yoga în pat, o să găsești pe google cum se face, te mai dezmorțește, ( dacă nu găsți dă-mi un „răspunde " și îți dau eu )
Și înainte să te culgi încearcă să uiți oate grijile, necazurile să fi liniștit pentru că poți avea coșmaruri, insomni și dureri de cap.

| alleluiaah a răspuns:

Since nu cred ca ai nimic. Totusi u cu siguranta nu o sa accepti asta usor, asa ca eu iti zic sa te duci sa faci niste analize. 100% o sa te linistesti abia dupa ce vei vedea analizele sau vei auzi parerea unui medic.