| Raluca_5688 a întrebat:

M-ati ajutat de cateva ori si v-as fi recunoscatoare daca ati face-o si acum. De ceva timp m-am certat cu prietenele mele, insa m-am impacat cu ele pana la urma. Totusi, nu mai este la fel. Tin sa precizez ca una din ele este cea mai buna prietena si imi pare foarte rau ca lucrurile nu mai sunt la fel ca inainte intre noi 2. Cateva sfaturi m-ar ajuta enorm. Multumesc. >big grin

Răspuns Câştigător
| Messyhair a răspuns:

Off... exact asta mi s-a intamplat si mie.Ma certam d emai multe ori cu ambele prietene.
Eu zic lasa timpul sa rezolve lucrurile.
La fel si in cazul meu, una dintre ele imi este cea mai buna prietena de 8 ani de zile, si se pare ca vom fii in continuare.
Cealalta si-a luat multe fite de cand am intrat la liceu si parca nici nu mai existam pentru ea.
Deci prietenii adevarati iti raman alaturi, asta in caz ca iti este cu adevarat prietena, atunci sigur problemele se vor rezolva.

Pana una alta, faceti mai multe lucruri impreuna.Mergeti la shopping, la un film, propune-i sa faceti un party in pijamale doar voi 2 sau de ce nu mai chemi si alte cateva fete. Faceti impreuna diferite chestii.

Succes!

3 răspunsuri:
| Ana 13 a răspuns:

Buna! Oricare ar fi fost motivul pentru care v-ati certat, este important ca v-ati impacat in cele din urma, si trebuie sa fii fericita pentru asta, deoarece sunt convinsa ca tineai mult la ele. Incearca sa te distrezi mult cu ele, si sa ignori faptul ca v-ati certat in trecut, poate doar tie ti se pare ca nu mai este la fel ca inainte! Cand mergi afara cu ele, sa fii la fel ca inainte de cearta, spune lucruri amuzante, glume pe seama carora sa radeti, sau deschide un subiect. Sau poti sa le propui sa mergeti in locuri in care nu ati mai fost inca, la o pizza in oras, sau invita-le la tine acasa, poate faceti ceva interesant.
Sper ca te-am putut ajuta!happy

| Lady birrrrrrrrrrd a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie sunt certata cu o prietena la care tin enorm de mult si sper sa ma impac cu ea dar problema este ca ea e de parere ca nu vom mai putea fi prietene deloc. nu stiu ce sa fac ce sa ii spun cum sa o iauthinking un sfat mi.ar prinde binebig grinbig grinstraight face
multumescbig grin:X

| Raluca_5688 explică:

Cred ca ne-am impacat. Insa cea de-a 3a, cu care eram doar prietena vad ca se poarta in continuare la fel si nu pera ii pasa, dar nici mie.hee hee
Important este ca m-am impacat cu cea mai buna prietena a mea. Dupa ce ne-am certat din nou din cauza celei de-3a, am vorbit si am lamurit lucrurile iar ieri am iesit si ne-am simtit foarte bine. love struck