| Ofiintă a întrebat:

ma aflu intr-o oarecare dilema. Am terminat clasa a-xi-a si cum bine stim la anul urmeaza examenul de bacalaureat deci o sa fiu intr-o tensiune maxima cu invatatul.
Problema consta in felul urmator: taicamio insista sau a cam insistat la un moment dat cu scoala de soferi. As incepe si eu ceva nou, doar ca problema bacului ma cam tine intr-un loc, nu cred ca m-as lega la cap si cu acesta avand in vedere de tensiunea care oricum exista.
Plus de asta scoala de soferi nu este o joaca, e destul de complicat, invatat, concentrare maxima, stres.
Si, uite ca nu stiu ce sa fac, sa-i dau startul sau numai la anul dupa baclaughing Pentru ca bacul e esential, iar pentru scoala asta de soferi am la dispozitie toata viata.
Chiar nu stiu, ideea este ca nu vreau sa ma incarc cu multe lucruri, ca si pe urma sa fie prea stresant si sa simt ca numai fac fata. Nu vreau sa-mi irosesc energia. Pe de alta parte un permis nu ar fi o idee rea, oricand am o cale prin care pot sa ajung undeva si nu trebuie sa rog pe cineva sa ma duca daca trebuie neaparat sa ajung intr-un anumit loc.
Aceasta ar fi mica sau marea mea dilema.
Va rog, exprimati-va punctul vostru de vedere luand in calcul ce a-ti face voi in locul meu!
Va multumesc!

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Mi se pare aiurea sa iti faci asemenea probleme inca de pe acum legate de BAC. Timp sa inveti vei avea berechet, nu-i materia atat de mare. Iti spune cineva care il da in aceste zile. O sa ai timp sa inveti si pentru scoala de soferi, dar si pentru BAC. Daca te pregatesti destul de intens de cand se ia vacanta (30 mai) pana la BAC, poti scoate un 7 lejer. Scoala de soferi o poti face, majoritatea colegilor mei au urmat-o si nu i-a afectat cu nimic.

| MontgomeryRosette a răspuns:

Să știi că am avut și eu aceeași dilemă, iar concluzia mea a fost să amân școala de șoferi, pentru că, vorba ta, ai toată viața pentru ea. big grin

Dacă chiar insiști, însă, încearcă să faci școala vara aceasta sau cel târziu până în octombrie, cam așa, când învățatul pentru bac e mai ușurel.

Dar, în rest, știi ce se spune despre alergatul după doi iepuri.winking Mai bine faci fiecare treabă separat și o faci bine!